Instagram takipçi satın al
Teknoloji

Playstore’dan Oyun Severleri Mutlu Edecek NFT Hamlesi!

irçok şirket bu alanda çalışmalarına devam ederken Türk Telekom -TTNET- dijital oyun alışveriş platformu Playstore NFT haberiyle geldi.

istanbul temizlik şirketi

Şanslı Oyun Severlere Playstore NFT Dağıtacak!

NFT çılgınlığında son zamanlarda bir düşüş yaşansa da sektör her geçen gün daha fazla firma tarafından tercih edilmekte. Birçok şirket bu alanda çalışmalarına devam ederken Türk Telekom -TTNET- dijital oyun alışveriş platformu Playstore NFT haberiyle geldi. Oyuncularına toplamda 1000 adet NFT -Nitelikli Fikri Tapu- dağıtacak. Türk Telekom, oyun sever müşterilerine platform üzerinden seçili oyunların satın alımı sonrasında NFT vereceğini duyurmasının ardından Türk Telekom tarafından yapılana açıklamaya göre; prodüksiyon seviyesi yüksek olan modern teknolojilerle geliştirilen AAA -Triple-A- oyunları Playstore platformu üzerinden satın alan oyuncular, 1000 NFT’den birini ücretsiz talep ederek kazanma şansına sahip olacak.

Müşteriler NFT’lerini Talep Etmek Zorundalar

Müşteriler, bu durumda talep et butonuna tıklamak durumundalar. Gereken şartları karşılayan oyun severler, AAA oyun satın alımlarını gerçekleştirdikten sonra sayfalarına gelen ‘NFT talep et’ butonuna tıklayarak NFT’lerini talep edebilecekler. Bu butona tıklayarak NFT’lerini talep eden ilk 1.000 kişiyse ücretsiz bir şekilde dağıtılacak. Kazanılan bu NFT’leri oyun tutkunları isterlerse saklayabilecekler. Hatta kendi belirledikleri fiyatlarda satışa bile çıkartabilecekler. Türk Telekom İnovasyon, Ürün ve Servis Geliştirme Direktörü Dr. Mehmet Özdem, trendleri takip ettiklerini ve bundan mutluluk duyduklarını söyledi: “Türk Telekom olarak, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak teknoloji yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Trendleri takip ederek dijital oyun platformumuz olan Playstore‘da geliştirdiğimiz NFT koleksiyon projesini de hayata geçirmekten büyük bir mutluluk duymaktayız” dedi.

Playstore'dan Oyun Severleri Mutlu Edecek NFT Hamlesi!
Playstore

‘Gelişmekteki Oyun Ekosistemine Katkı Sağlamaya Devam Ediyoruz’

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan bu konu hakkında konuştu: “Ülkemizde dijital deneyimin önemli bir parçası hâline gelmeyi başaran oyun ekosistemine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda insan odaklı yaklaşımımızla oyun dünyasını ve oyuncuyu ön plana koyarak yeni teknolojiler ve trendlerle harmanlanan bu projelere finansal açıdan da destek vermeye devam ediyoruz. Yaay uygulaması ile kullanıcılara kendi NFT’lerini oluşturma özelliğini ilk kez bir sosyal medya platformu üzerinden sağlamış olduk. Şimdi de Playstore üzerinden yüksek geliştirme ve pazarlama bütçeleriyle hazırlanmış AAA oyun satın alımlarına özel 1000 adet NFT’yi Playstore müşterilerinin hizmetine sunarak önemli bir çalışmaya imza atmaktan gurur duyuyoruz.” Dedi.

 

Daha fazlası için tıklayarak sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

İlginiz Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu