Instagram takipçi satın al
Teknoloji

SAHA EXPO İstanbul’dan Sanayii Savunma Metaverse Fuarı! 2022

Dünyanın ilk metaverse fuarı niteliği taşıyacak olan bu fuar, SAHA EXPO İstanbul tarafından düzenlenecek.

istanbul temizlik şirketi

Dünyanın İlk Metaverse Savunma Fuarı!

Metaverse çılgınlığı her geçen gün büyümeye devam ediyor. Toplantılar, etkinlikler ve daha birçok organizasyona ev sahipliği yapan Metaverse’de savunma sanayii fuarı düzenlenecek. Dünyanın ilk metaverse fuarı niteliği taşıyacak olan bu fuar, SAHA EXPO İstanbul tarafından düzenlenecek. Savunma sanayi alanında gerçekleşecek fuar için hazırlıklar sürüyor. Türkiye’nin savunma, havacılık ve uzay teknolojileri alanındaki gelişimine SAHA MBA programı, SAHA Akademi, SAHA Girişim gibi çok önemli çalışmalarla destek veren ve sektörlerin ihtiyaç duyduğu alanlarda projeler geliştirmek, yerlileştirme çalışmalarına katkı vermek ve sektörün gelişimi için görüş oluşturmayı amaçlıyor. Bunun içinde 10 farklı komite oluşturarak, üyelerinin diğer kamu kurum ve kuruluşları, Ar-Ge Merkezleri ve üniversiteler ile koordineli olarak birer proje mutfağı gibi çalışmalarını sağlıyor.

 Avatarlarla Gezilip, İncelenebilecek!

SAHA EXPO, bu yıl 25-28 Ekim’de İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de yapılacak fiziki fuarın ardından metaverse fuarını da düzenleyecek; tüm dünyadan ziyaretçilerin avatarlarıyla fuarı gezmelerini, projeleri incelemelerini de sağlayacak. SAHA İstanbul açıklamasına göre, SAHA İstanbul, Türkiye’nin savunma, havacılık ve uzay teknolojileri alanında ki gelişimine SAHA MBA programı, SAHA Akademi, SAHA Girişim gibi çalışmalarla destek veriyor. Bunun yanı sıra sektörlerin ihtiyaç duyduğu alanlarda projeler geliştirmek, yerlileştirme çalışmalarına katkı vermek ve sektörün gelişimi için görüş oluşturmak amacıyla 10 farklı komite oluşturarak, üyelerinin diğer kamu kurum ve kuruluşları, AR-GE merkezleri ve üniversitelerle koordineli olarak birer proje mutfağı gibi çalışmalarını sağlıyor. Savunma, havacılık ve uzay teknolojileri alanında 104 ülkeden katılım beklenen ve yerli savunma sanayisini dünya ile buluşturan SAHA EXPO , bu yıl 25-28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de fiziki fuarın ardından, tüm dünyadan ziyaretçilerin avatarlarıyla fuarı gezmelerini, projeleri incelemelerini sağlayacak “metaverse” fuarını da gerçekleştirecek.

SAHA EXPO 2022
SAHA EXPO 2022

SAHA EXPO: ‘’Avatarlarınızı Hazırlayın’’

SAHA EXPO Fuarının “Avatarlarınızı Hazırlayın” mesajıyla dünyanın ilk Savunma Sanayii “Metaverse” Fuarını gerçekleştireceğini söyleyen İlhami Keleş, “Kendi firmalarımızı dünyaya açmaya destek vereceğiz. Fuara katılan firmalara bir anket yapıyoruz ve bu çerçevede fuara katılmadan önce hangi alanda katma değer sağlayacaksak, örneğin şu firmalarla müşterin olarak, şu firmalarla tedarikçi adayın olarak, şu firmalarla iş geliştirme fırsatı olarak, şu alanda yatırım ihtiyacın varsa yatırımcı olarak görüşmeler yapabilirsin diye sunacağız. Fuara katılım sağlayan firmalar hedef odaklı gelmiş olacaklar. Buna ek olarak fuar alanını da şehir planlaması mantığıyla planladık ve bu konseptin patentini de aldık. Bir ipek yolu gibi çarşıların, meydanların olduğu bir konsept oluşturduk. Ana yükleniciler bu çarşılarda, meydanlarda yer alacaklar. SAHA EXPO fuarı, ‘avatarlarınızı hazırlayın’ mesajıyla dünyanın ilk savunma sanayisi ‘metaverse’ fuarını gerçekleştirecek. SAHA İstanbul olarak gözümüzü hep dünyaya diktik ve dünyada olmayan ya da olanlarla yarışan sistemlerin peşinden koşuyoruz. İnşallah bu yıl SAHA EXPO bir dünya markası olarak konumlanacak. Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Avrupa, Uzakdoğu gibi dünyanın birçok alanına ulaşıyoruz. Geçen seneki fuarda dünyanın ilk ‘hibrit savunma sanayi fuarını’ yaptık. Bu yıl da, dünyanın ilk ‘metaverse’ fuarını yapacağız. SAHA EXPO olarak dünyaya savunma sanayisinde ufuk açarak ilerliyoruz. Dünyanın her yerinden ziyaretçiler avatarı ile fuarı ziyaret edecek, gezecek. Katılımcılar kendi avatarlarıyla yer alabilecek. Fuara gelemeyenler ‘metaverse’ ile fuara dünyanın her yerinden katılabilecek. Fiziki fuara katılan firmalar 1 Kasım 2022-15 Şubat 2023’te ücretsiz olarak metaverse fuarda da yer alacaklar.” Dedi.

Daha fazlası için tıklayarak sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

İlginiz Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu