Instagram takipçi satın al
Gezi Rehberi

Az kişinin bildiği 7 harika kış tatili yeri

istanbul temizlik şirketi

Popüler tatil merkezlerinden bunalanlara alternatif olarak, az bilinen güzel tatil mekanları

Kış kapıda! Biraz değişiklik için işte size Türkiye’de gidebileceğiniz 7 kış tatil mekanı önerimiz:

  1. Sülüklü Göl

sülüklü göl

Batı Karadeniz havası almak için Bolu’ya yolunuz düşerse el değmemiş doğasıyla iç içe olacağınız en ilginç göllerden biri. Gölün olduğu bölge sit alanı olduğu için sadece çevresinde bir yerde konaklama mümkün.

  1. Kuzuluk

Kuzuluk

Abant Gölü’ne 73 kilometre uzakta olan Kuzuluk, termal tesisleriyle bilinen bir yer. Çok fazla otel barındırmayan bu bölgede sakin ve huzurlu bir kış tatili geçirebilirsiniz.

  1. Davraz

Davraz

Popüler kayak merkezlerinin aksine kapasitesi saatte 1000 kişi olan Davraz, Isparta’ya bağlı. Eğridir Gölü’nün büyüleyici manzarasını gördüğünüzde burayı daha da seveceksiniz.

  1. Nallıhan

Nallıhan

Ankara semalarına doğru gidelim mi? Kuş Cenneti ve Uyuz Suyu Şelalesi ile bilinen doğa cenneti Nallıhan’da keşfedilecek daha birçok güzellik sizi bekliyor.

  1. Salda Gölü

Salda Gölü

Birinci derece sit alanı ve Türkiye’nin en derin gölü olan Salda Gölü, eşsiz manzarasıyla keşfedilecek bir kış rotası. Burdur-Denizli kara yolu üzerinde ve çevresinde sadece birkaç motel ve kamp alanı bulunmakta.

  1. Tire

Tire

İzmir taraflarında bulunan Tire, halen doğal güzelliğini koruyabilen yerlerden biri. Yöresel yemekleriyle ünlü olan Tire’de kış mevsiminin huzurunu, yemyeşil atmosferinde iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

  1. Nikfer 

Nikfer

Küçük, şirin ve sakin bir kasaba olan Nikfer, Denizli’ye bağlı. Daha birkaç senelik olan kayak merkezi, doğa sporları tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu