Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Belediyenin kredi talebi reddedilince Mansur Yavaş kızdı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'ne eskiyen içme suyu borularının yenilenmesi için istenen kredi talebi AKP ve MHP'li meclis üyeleri tarafından reddedilince çok kızdı.

istanbul temizlik şirketi
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü olarak yaptığı toplantı sırasında Ankara genelinde eskiyen su borularının yenilenmesi için belediyeye kredi çekme yetkisi talebinde bulunuldu. Mansur Yavaş’ın bu talebi AKP ve MHP’li meclis üyeleri tarafından reddedilince sinirlendi ve “Allah size muhtaç etmesin” dedi.
“PARAYI FANTEZİ ŞEYLERE YATIRMIYORUZ”

Kredi yetkisinin Temmuz 2020’ye ertelenmesine sinirlenen ve tepki gösteren Mansur Yavaş, “Ne zaman başlayacağız buna? Ne zaman bitecek? İnsanlar daha ne kadar devam edecek zehirli su içmeye? Gölbaşı’na yapacağımız hat da eskidi. Eğer bir patlarsa Gölbaşı tam 1 ay susuz kalır. Fantezi şeylere para yatırmıyoruz. Toplum sağlığıyla direkt alakası var. 25 milyon nüfusla alakası var” dedi.

“ALLAH SİZE MUHTAÇ ETMESİN”

Siniri sesine yansıyan Mansur Yavaş, konuşmasının bitirirken talebi reddeden ve Temmuz ayına erteleyen meclis üyelerine dönerek “Allah size muhtaç etmesin” dedi.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu