Instagram takipçi satın al
TV YayınlarıListeler

Yeni Başlayanlar İçin En İyi Anime Önerileri

Çizgi filmlerin çocuklar için olduğunu çürüten bu anime önerileri listesi sizlere keyifli vakitler vaat ediyor. Yeni başlayanlar için en iyi anime önerileri yazımızda.

istanbul temizlik şirketi

Sürekli sağdan soldan duyduğunuz animelere şimdiye kadar merak duymadınız ve artık vaktinin geldiğini mi düşündünüz? Çizgi filmlerin çocuklar için olduğunu çürüten bu anime önerileri listesi sizlere keyifli vakitler vaat ediyor. Anime serüvenine başlamak için bu anime önerileri sizin için biçilmiş kaftan. Daha eski bir anime izleyicisiyseniz ecchi, shounen ve slice of life anime listeleri için tıklamanız yeterli.

En iyi anime tavsiyeleri

Death Note

Tür: Psikolojik gerilim ve Doğaüstü

Konu: Bir çocuk insanları öldürebilecek güce sahip bir defter bulur. Üzerine yazılan isimlerin öldüğünü farkeder. Bunu izledikten sonra kendinize ruhu araştıran sorular sormaya hazır olun.

Sailor Moon

Tür: Romantik komedi ve Özel güçler

Konu: Hikaye 5 bölümden oluşmaktadır: “Karanlık Krallık”, “Kara Ay”, “Sonsuzluk”, “Rüya” ve “Yıldızlar”. 14 yaşındaki Japon kızı Usagi Tsukino, Luna adındaki konuşan kara kedi sayesinde güçler kazanır ve Ay Savaşçısı’na dönüşür. Güneş sistemini düşmanlardan korumak için görevlendirilir. Luna ve Usagi, Efsanevi Gümüş Kristali ve prensesi bulmak için gezegen savaşçıları takımını kurarlar ve olaylar gelişir.

Attack on Titan

Tür: Aksiyon ve Distopya

Konu: İnsanlıktan geriye kalanın, onları insan yiyen devlerden koruyan dev duvarların ardında yaşadığı bir dünyada geçen bu, güçlükler karşısında insanın hayatta kalmasının güçlü bir hikayesi.

Cowboy Bebop

Tür: Bilim kurgu, Komedi, Dram ve Macera

Konu: 2021 yılında gezegenler arasında seyahat edilebilir hale gelinmiş fakat ulaşımın atlama ağında problem oluşmuştur. Bu problem büyük bir felakete yol açar ve olaylar gelişir.

Mawaru Penguindrum

Tür: Psikolojik, Komedi ve Gizem

Konu: İkiz kardeşler Kanba ve Shoma Takakura, ölümcül hasta kız kardeşleri Himari’yi her şeyden çok seviyorlar. Bir akvaryumda yere yığıldığında, penguen şeklindeki şapkada oturan bir ruh vücudunu ele geçirir ve ömrünü uzatmaya söz verir.

Dragon Ball Z

Tür: Aksiyon, Macera ve Fantastik bilim kurgu

Konu: 12 yaşındaki Son Goku, kaybettiği dedesinden kalan 4 yıldızlı top ile birlikte yaşamaktadır. Dileğini gerçekleştirmek isteyen birçok kişi 7 ejder topunu aramaktadır. Bulma adlı kız da bu topları aramaya başlar ve bu yolculuğu esnasında Son Goku ile tanışır.

Claymore

Tür: Karanlık Fantezi

Konu: İnsanlığı besleyen iblis şekil değiştiriciler… Onlarla kılıçlarla savaşan ve genel olarak kıç tekmeleyen yarı insan bir kadın kahraman… Hepsi sağlam bir fantezi ortaçağ estetiğiyle… Game of Thrones’u seviyorsanız , bunu izlemelisiniz.

Naruto

Tür: Macera, Dövüş sanatları, Fantezi

Konu: Hikaye 5 büyük ülke etrafında gelişir. Başlangıcı Naruto’nun doğduğu Ateş Ülkesi’nin Gizli Yaprak (Konoha) köyüdür. Bebekken Naruto’nun içine Dokuz Kuyruklu Şeytan Tilki (Kyubii) hapsedilmiştir. Naruto’nun amacı köyün lideri (Hokage) olmaktır. Büyük bir macera sizleri bekliyor.

Full Metal Alchemist: Brotherhood

Tür: Bilim kurgu ve Macera

Konu: Annelerini simya ile ölümden geri getirmeye çalışan iki kardeş farkında olmadan vücutlarını karıştırır; hikaye, onların kendilerini yenileme girişimlerini ve efsanevi Felsefe Taşı arayışlarını takip eder.

Sword Art Online

Tür: Bilim kurgu ve Macera

Konu: 2022 yılında Sword Art Online adında mmorpg oyunu çıkıyor. Bu oyunun diğer oyunlardan farkı kendinizin içinde oynaması. Tıpkı oyundaki gibi kendiniz level alıp ilerliyorsunuz fakat bir farkı var. Oyunun içine bir kez girince bir daha çıkamıyorsunuz. Online oyun oynamayı sevenlerin kaçırmaması gereken bir anime.

İlginiz Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu