Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Kocaeli genelinde maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı

Koronavirüs pandemisi ile ilgili olarak Kocaeli İl Pandemi Kurulu tarafından maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı. Yasağa uymayanlara ceza kesilecek.

istanbul temizlik şirketi

Koronavirüs salgınına karşı yapılan mücadele durmaksızın devam ederken, yavaş yavan ülke genelinde normalleşme adımları atılmaya başlamıştı. Kocaeli İl Pandemi Kurulu tarafından vatandaşların sokağa maskesiz çıkmalarının yasaklanması kararı çıktı. Kocaeli İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından Çarşamba gününden itibaren yasağında resmen uygulanacağı belirtildi.

Kocaeli genelinde maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı

Kocaeli Pandemi Kurulu’nun önerisini dikkate alan İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararın yayınlanmasının ardından, Kocaeli ili genelinde maske takmadan sokağa çıkmak tamamen yasaklanacak. Çarşamba gününden itibaren uygulanmasına başlanacak yasağa uymayanlar hakkında ise Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. maddesine göre 250 lira idari para cezası işlemi yapılacak.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu