Instagram takipçi satın al
HaberlerTeknoloji

Asus oyuncu telefonu ROG Phone 2 Ultimate Edition tanıtıldı

istanbul temizlik şirketi
Berlin’de düzenlene IFA 2019 fuarında Asus ROG Phone 2 modelinin artık Avrupa pazarında da yer aldığının duyurusu yapıldı. Fuarda yeni oyuncu telefon modeli olan ROG Phone 2 Ultimate Edition adındaki yeni oyuncu telefonunu da tanıttı.
ASUS ROG Phone 2 modelinin standart modeli ve yeni tanıtılan Ultimate Edition modeli 2340 x 1080 piksel çözünürlüğüne sahip 120 Hz yenileme hızına sahip 6.59 inç AMOLED ekran kullanılıyor.  İki model de işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 855 Plus seti kullanılırken 12 GB LPDDR4X RAM yer alıyor. Rakiplerine oranla daha gelişmiş soğutma sistemi kullanılan telefonda batarya olarak da 6.000 mAh pil yer alırken, harici hafıza kartı yer almıyor.
[irp]
Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition

Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition 1 TB depolama ve Cat.20 4G/LTE

ASUS ROG Phone 2 Ultimate Edition modelinde kasa olarak mat siyah bir gövde kullanılırken USF 3.0 destekli 1 TB depolama alanı ve Cat20 4G/LTE desteği yer alıyor.
Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition
ASUS ROG Phone 2 Elite Edition modelinin fiyatı 899 euro olarak açıklanırken, yeni versiyonu Ultimate Edition modeli ise 1.199 euro fiyatla satışa çıkacak. Elite Edition 20 Eylül’de satışa çıkacak, Ultimate Edition versiyonu ise 2019 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu