Instagram takipçi satın al
Haber VideolarıHaberlerVideolar

Snapdragon 865’li Fujitsu Arrows 5G Özellikleri Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi

Japon teknoloji şirketi Fujitsu’dan kimsenin beklemediği bir hamle geldi ve resmi internet sitesine Snapdragon 865 işlemcili tepe model telefona ait özellikleri ve görseli paylaştı.

Fujitsu Arrows 5G Teknik Özellikleri

Japon’yanın en büyük teknoloji firmalarından birisi olan Fujitsu, internet sitesinde Fujitsu Arrows 5G ismindeki yeni amiral gemisi akıllı telefonunun görsellerini ve özelliklerini yayınladı. Yayınlanmasından kısa bir sürede siteden kaldırılan içerik, yeni telefon ile ilgili bütün detayları ortaya çıkardı. Özellikle de Japonya’da üretileceğini.

Yayınlanmasının ardından kısa bir süre sonra siteden silindi.

Sitede önce yayınlanan daha sonra kaldırılan bilgilere baktığımızda telefonun tepe model olacağını, adının Fujitsu Arrows 5G olacağını ve içerisine Snapdragon 865 yonga seti ile birlikte 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı olacağını söyleyebiliriz. 6,7 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran kullanılan telefonun ekranı parmak izi okuyucu barındıracak ve Corning Gorilla Glass 6 ile korunacak. Aynı zamanda telefonun adından anlaşılacağı gibi 5G desteğine de sahip olacak.

Fujitsu Arros 5G telefonun arka kısmına baktığımız 48MP + 16MP ve 8MP çözünürlüğünde lenslere sahip üç kamera yer alırken, bu kameralar ile 4K video çekimi yapılabilecek. Optik görüntü sabitleme özelliği yer alan kameralar ise 3x optik zoom yapılabiliyor.  4.070 mAh kapasitesinde batarya kullanılan akıllı telefonun diğer özelliklerine baktığımızda ise IP68 sertifikası, Bluetooth 5.1 ve NFC yer alıyor. Aynı zamanda kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak olan Arrows 5G‘nin fiyatının ne olacağı ve ilk başlangıçta hangi ülkelerde satılacağı hakkında bir bilgi yer almıyor.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Tasarımı gerçekten harika görünüyor. Ülkemizde Fujitsu telefon hiç görmemiş olsam da eğer ki gelirse inceleme veya denemeye değer gibi durmakta. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu