Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Kırmızı Işıkta Geçen Yayalara Ceza Yağdı

istanbul temizlik şirketi
Kırmızı Işıkta Geçen Yayalara Ceza Yağdı

Bolu Emniyet Müdürlüğü tarafından D-100 karayolunda ki Yol, Su, Elektrik (YSE) Kavşağı’nda tarfik ekipleri yayalara kırmızı ışık uygulaması yaptı. Uygulamanın yapıldığı sırada 11 yaya kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçtiği için 108’er TL para vezası verildi. Yayaların yaptığı kırmızı ışık ihlalleleri ise polis ekipler itarafından kamerayla kaydedildi.

KURALLAR YAYALAR İÇİN DE GEÇERLİ

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ali Çalışkan tarafından yapılan açıklamada, geçerli trafik kurallarının sadece araç sürücüleri kapsamadığını, aynı kuralların yayalar için de geçerli olduğunu belirtti ve  yayalarında  trafik kurallarına uymakla kendi can ve mal güvenliklerini de güvence altına alacağını ifade söyledi.

HER ŞEY İNSAN SAĞLIĞI İÇİN

Uygulamadaki amaçlarının aslında yayaların trafik kurallarına daha çok uymalarını sağlamak olduğunu söyleyen Çalışkan, yaptıkları bu çalışma ile birlike amaçlarının yayaların trafik kazalarına maruz kalmalarını önlemek olduğunu belirtti.

İşte yapılan uygulamadan kareler;

İşte yapılan uygulamadan kareler;

Kırmızı Işıkta Geçen Yayalara Ceza Yağdı

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu