Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Twitter Üzerinden Genç Kıza İğrenç Tuzak

Dünyaca ünlü micro blog Twitter üzerinden genç kızı tuzağa düşürmeye çalışan kişi genç kız tarafından ifşa edildi.

istanbul temizlik şirketi

Twitter da genç kızlara pis tuzaklar

İnternet’ten tanıştığı O.T ile daha sonra whatsapp üzerinden görüşmeye başlayan genç kız kısa bir süre sonra konuştuğu kişi tarafından yollanan Göğüslerini görmek için her şeyimi veririm mesajı ile sarsıldı.

Bunu reddeden genç kız ikinci bir şoku yaşadı ve karşısındaki şahıs tarafından eğer göğüslerinin resmini yollamaması durumunda numarasını twitter üzerindeki 300 bin takipçisiyle paylaşmakla tehdit edildi.

Genç kız bütün yazışmalarına rağmen adam tehditlerine ve sapıklıklarına devam etmesi üzerine bir arkadaşı aracılığıyla O.T. isimli şahsın mesajlarını internette paylaşarak insanlardan yardım istedi.

Duyarlı insanların mesaj yağmuruna tuttuğu sapık durumdan kaçmak için önce profil resmini kaldırıp ardından da kullanıcı adını B.A. olarak değiştirdi.

Arkadaşlar şahsi fikrim olarak kesinlikle internetten tanıştığınız insanlara numaranızı şahsi bilgilerinizi ve bu tip resimlerinizi göndermeyiniz. Bu genç kız durumu ucuz atlatmış olabilir ama çok daha vahim sonuçlara sebep olabileceğini unutmayınız.

Gazetevatan.com / EREN BUDAK

Genç kıza sapıkça mesajlar

Genç kıza sapıkça mesajlar

Yapılan sapıkça teklif

Yapılan sapıkça teklif

Genç kızı tehdit mesajları

Genç kızı tehdit mesajları

Tehdit Mesajları

Tehdit Mesajları

Genç Kıza Tehdit Mesajları

Genç Kıza Tehdit Mesajları

Genç Kıza Tehdit Mesajları

Genç Kıza Tehdit Mesajları

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu