Instagram takipçi satın al
Kimdir?Listeler

Survivor İsmail Balaban Kimdir?

İsmail Balaban da en merak edilen yarışmacılardan biri olmuştur. İşte İsmail Balaban’ın çok merak edilen hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar...

istanbul temizlik şirketi

Senelerdir kitleleri televizyon ekranına kilitleyen Survivor yarışması bu sene de iddialı kadrosuyla yakın bir zamanda başlamış ve rekabetli bir ortama da sahne olmuştur. Bu seneki yarışmacıların hayatları da seyirciler tarafından onları daha iyi tanımak için araştırılmaya başlanmıştır. Bu seneki performansları ile dikkatleri üzerine çeken İsmail Balaban da en merak edilen yarışmacılardan biri olmuştur. İşte İsmail Balaban’ın çok merak edilen hayatı;

İsmail Balaban’ın Hayatı

İsmail Balaban’ın Hayatı

İsmail Balaban 1.80 metre boyunda 33 yaşında bir güreşçidir. Aynı zamanda İsmail Balaban,1987 yılı Antalya doğumludur. Bunların yanında şaşırtıcı olarak Survivor İsmail Balaban’ın kendi gibi bir yağlı güreşçi olan ikizi Turan Balaban’dır. Ünlü güreşçi Balaban 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde birinci olarak iki kez başpehlivan sıfatını kazanmıştır. 2013 senesinde Ali Gürbüz’ün doping testi sonucu olumlu çıktığından dolayı aslında kazanamadığı başpehlivanlık finalinde 1. Olmuştur.

Survivor İsmail Güreş Kariyerinde Kazandığı Başarıları Nelerdir?

  • 2012 Kırkpınar Başaltı üçüncülüğü
  • 2013 Kırkpınar başpehlivanlığı
  • 2014 Kurtdereli başpehlivanlığı
  • 2014 Kırkpınar ikinciliği
  • 2015 Kurtdereli ikincliği
  • 2016 Kurtdereli üçüncülüğü
  • 2017 Kırkpınar başpehlivanlığı
  • 2018 Kurtdereli başpehlivanlığı
  • 2019 Elmalı Yağlı Güreşleri ikinciliği

Survivor İsmail’in Kırkpınargüreşi Kariyeri Nasıldır? Kaç Kere Birinci Olmuştur?

2012 senesinde yapılan 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri‘nde üçüncü olup başpehlivanlık alanında mücadele etme hakkını elde etmiştir. 2013 senesindeki 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finale kalarak başpehlivan unvanını kazanmıştır.

2014 senesindeki 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Fatih Atlı’ya mağlup olarak 2. olmuştur. 656. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde ise Orhan Okulu’yu yenerek 2. kez Başpehlivan unvanını kazanmıştır. 2013 senesinde düzenlenen 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde aksine Ali Gürbüz’e finalde mağlup olmuştur. Bunların yanında Ali Gürbüz’ün doping testi artı çıktığı için ve altın kemeri İsmail Balaban almıştır.

Survivor İsmail Balaban Kurtdereli Yağlı Güreşleri Kariyeri Nasıldır?

2014 senesinde, Kurtdereli Yağlı Güreşleri‘nde kazandığı başpehlivanlığın sonrasında, 2015 senesinde ikinci, 2016 senesinde üçüncü olmuş ve de 2018 senesinde tekrar Kurtdereli başpehlivanı olmuştur. Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri oyunlarında ise 2019 senesinde final oynamıştır.

İsmail Balaban instagram hesabı: ismailbalaban7

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu