Instagram takipçi satın al
Oyun DünyasıListeler

Call of Duty İçin Yeni Oyun Motoru Geliştiriliyor!

Call of Duty oyunları artık çok daha güzel olacak

istanbul temizlik şirketi

Call of Duty için yıllardır aynı oyun motoru kullanılmaktaydı ve artık alıştığımız bir oynanış yapısı vardı söylentilere göre geliştirici firma Activision oyun için yeni bir oyun motoru tasarlamaktaymış bu yeni motor ile yeni yapılacak Call of Duty oyunları çok farklı bir hal alacakmış firmanın yaptığı toplantıda Infinity Ward tarafından yeni oyun motoru hakkında bilgiler doğrulandı ve kesin çıkacağını söyledi.

Call of Duty İçin Yeni Oyun Motoru Geliştiriliyor!

Yeni çıkacak olan Call of Duty serilerinde yeni motor kullanılacak ve bunla geliştirilen oyun nasıl olacak hep birlikte göreceğiz, oyunun geliştiricilerinden bazıları yaptıkları açıklamalarda yeni oyun motorunun eskisinden çok daha kullanışlı ve hiç olmayan özellikler içerdiğini söylüyor COD oyunları bu motor ile geliştirilen oyunları daha çok beğeneceklerini de ekledi açıklamasına.

İlginiz Çekebilir

009combatant

Kendi içlerinde hiç düşünmediler mi ki, Allah göklerde, yerde ve bu ikisi arasında bulunan her şeyi ancak hak ile ve belirlenmiş bir süre için yaratmıştır? Doğrusu insanların çoğu, Rablerine kavuşmayı inkâr etmektedirler. 30/8

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu