Instagram takipçi satın al
Yaşam - insan

Ümitlerin Katili Olan 3 Karamsar İnsan Tipi

istanbul temizlik şirketi

Hani en mutlu olduğunuz anlarda baltalı ilah gibi gelerek neşenizi çalan o insanlar var ya, bildiniz mi?

İçinizin kıpır kıpır olduğu güzel anlarınızı mahveden belli başlı ruh emici tipler vardır ya, onları sizler için anlattık bu yazımızda. Bu üç tiplemeyi gördüğünüz yerde topuk topuk topuk!..

1. İLİŞKİ DÜŞMANI TİPLEME

İLİŞKİ DÜŞMANI TİPLEME

Bu tiplemeye kesinlikle kimseyi beğendiremezsiniz. Ona göre bütün herkes aldatır, her aşk biter, kimse kimseyi sevmez. Ruhu sevgisizlik pompalar adeta bedenine. Örneğin sevgilinize ulaşamadığınızda bu arkadaşın yorumu şu minvalde olur: “Canım başkaları ile eğleniyorsa, seni yeterince önemsemiyorsa, bırak şu sümüklüyü ayol!” Kendisine yaklaşımınız “yav he he!” düzeyinde olmalıdır.

2. SÜREKLİ YAKINAN TİPLEME

SÜREKLİ YAKINAN TİPLEME

Bu tipleme üçünün arasında en fazla olan belki de. Zira hepimiz belli zamanlarda bir şeylerden yakınıyoruz. Bu arkadaşın hepimizden farkı ise her şeyden yakınması. Her şeyin en kötüsü onun başına gelmiştir, en zor iş onundur, en ağır dersler onun dersleridir, en büyük acıları o çekiyordur. Bu arkadaşı dinlerken başka şeyler düşünürseniz karamsarlığından uzaklaşma ihtimaliniz olabilir.

3. SEVGİLİ OLAYLARINI FAZLA ABARTAN TİPLEME

SEVGİLİ OLAYLARINI FAZLA ABARTMA

Bu arkadaşın en temel özelliği, sevgilisiyle yaşadığı en küçük kavgada bile dünyası yıkılmış gibi davranarak etrafındakilere hayatı zehir etmesidir. Sevgilisinden ayrıldığında sanki tek ayrılan oymuşcasına beyninizi şişirmeyi görev beller. Kendisiyle mümkün mertebe ilişki konularını konuşmayarak moral düzeyinizi koruma altına alabilirsiniz.
Uyarması bizden, kendinizi savunması sizden. Bu üç arkadaşı gördüğünüzde gerekirse ölü taklidi yapın, enerjinizi sömürtmeyin!

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu