Instagram takipçi satın al
Faydalı BilgilerListeler

Airsoft Nedir? Nasıl Oynanır?

istanbul temizlik şirketi

Airsoft son zamanlarda ülkemizde ilgi görmeye başlayan ve birçok kişi tarafından oynanmaya başlanan reel oyunlardan bir tanesidir. Airsoft oyunun ilgi görmesinde ve birçok kişinin dikkatini çekmesindeki en büyük unsurlar Askeri ekipmanları gerçek ekipmanlardan farkı olmamasıdır. Silah ve adrenalin tutkunlarının bağımlılık haline getirdiği bu oyun değimi yerindeyse bir simülasyon oyunudur. Yani oyuncular 2 tim olarak ayrılır ve bu timler belirlenen sahanın içerisinde çatışırlar. Kullanılan silahlar 6 mm’lik mermiler ise plastik boncuklardır. Airsoft oyuncularının birçoğu bu sebeple teçhizatlarını eksiksiz takarlar bu plastik boncuklar teninize değdiğinde ufakta olsa zarar verebilir.

Airsoft Nedir? Nasıl Oynanır?

Airsoftta Vurulduğunu Nasıl Anlarsın?

Airsoft oyununda rakibinizi vurduğunuz da rakibinizin üzerine isabet eden boncuğu hisseder ve vuruldum diye bağırarak köşeye çekilir oyundan ayrılır. Fakat karşınızda mızıkçı bir oyuncu var ise vurulmadım diyerek hile yapabilir. Bu tarz hilelere karşı kafa kamerası gibi ekipmanlar kullanılıyor.

Airsoft Ekipman Fiyatları?

Airsoft oyununu oynamak isteyenlerin ilk öncelikle yapması gereken Airsoft ekipmanlarını almasıdır. Ekipman fiyatları 3 Bin Türk Lirasından 5 Bin Türk Lirasına kadar çıkabilir. Fakat Airsofta başlangıç olarak 1 Tüfek,1 Gözlük,1 Bot gibi ekipmanları yaklaşık ikibin TL, 3,5 bin TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz. Geri kalan ekipmanları oynadıkça tamamlayabilir alabilirsiniz.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu