Instagram takipçi satın al
MagazinTürkiyeTV YayınlarıÜnlüler

Cem Yılmaz’dan ‘Netflix’ göndermesi takipçilerini ikiye böldü

istanbul temizlik şirketi

Cem Yılmaz'dan 'Netflix' göndermesi takipçilerini ikiye böldü

Cem Yılmaz, Instagram hesabından üst üste gelen zamlar için protesto videosu yayınladı. Gelen zamlardan sonra sigara ve alkol kullandığı anların videosunu yayınlayan Cem Yılmaz, “Bu akşam Netflix’te 22.00 de ‘Düşkünüm Sana” ifadelerini kullandı. Yılmaz’ın videosu takipçilerini ikiye bölsede çoğu ünlü paylaşımı beğendi.

Resmî Gazete’de Perşembe günü yayımlanarak yürürlüğe giren “Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların İnternet Ortamından Sunumu Hakkında Yönetmelik” ile Netflix, BluTV ve Puhutv gibi dijital platformlar Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) denetimi kapsamına girdi.

Yani bu demek oluyor ki artık RTÜK bundan sonra internet üzerinden radyo, televizyon veya isteğe bağlı yayıncılık yapan tüm mecralardaki içerikleri denetleyebilecek.

Yönetmeliğin amacının “İnternet üzerinden yapılan istismarı” önlemek olduğu belirtiliyor ancak RTÜK’ün geçmiş kararları dikkate alındığında “internet dünyasında sansür uygulaması için gerekçe olarak kullanılacağı” düşünülmekte.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu