Instagram takipçi satın al
TeknolojiHaberler

Apple watchOS 7.3 güncellemesi detayları belli oldu

Apple watchOS 7.3 güncellemesi EKG'yi daha fazla ülkeye getiriyor ve yeni Unity saat kadranları saate ekleniyor.

istanbul temizlik şirketi

Apple akıllı saatlere gelecek olan WatchOS 7.3 güncellemesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Güncelleme ile Apple’ın Black History Month girişimleriyle bağlantılı olarak Pan-African bayrağına saygı duruşunda bulunan yeni bir Unity saat kadranı teması ekleniyor.

Watch OS 7.3

Apple’ın EKG ölçüm özelliği bazı ülkelerde hala etkin değil ve kullanılmıyor. Yeni güncellemenin ardından Japonya, Mayotte, Filipinler ve Tayland’da Apple Watch Series 4 ve üzeri için elektrokardiyogram (EKG) ve düzensiz kalp atış hızı özellikleri aktif oluyor.

Diğer güncellemeler arasında Kontrol Merkezi ve Bildirim Merkezi için performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri bulunur.

WatchOS 7.3 sürüm güncelleme içeriği:

  • Pan-Afrika Bayrağının renklerinden ilham alan Unity saat yüzü, siz hareket ettikçe şekiller gün içinde değişerek size özel bir yüz oluşturur.
  • Apple Fitness + aboneleri için Yürüme Zamanı – Egzersiz uygulamasında konukların siz yürürken ilham verici hikayeler paylaştıkları bir ses deneyimi.
  • Japonya, Mayotte, Filipinler ve Tayland’da Apple Watch Series 4 veya sonraki sürümlerinde EKG uygulaması.
  • Japonya, Mayotte, Filipinler, Tayvan ve Tayland’da düzensiz kalp ritmi bildirimleri.
  • Yakınlaştırma etkinleştirildiğinde Kontrol Merkezi ve Bildirim Merkezi’nin yanıt vermemesine neden olan bir sorun düzeltildi.

Kaynak

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu