Instagram takipçi satın al
Gezi RehberiListeler

Mutlaka Görmeniz Gereken 6 Şehir

Gezip görebileceğimiz o kadar şehir, o kadar kültür var ki yazmakla bitiremeyeceğimiz ama biz sizler için bir kaç tane şehir ekledik. Gelin bu efsane şehirlere hep beraber göz atalım.

istanbul temizlik şirketi

New York City, ABD

New York City, ABD

Ülkenin en kalabalık şehirlerinden biri olan New York bir çok farklı kültürü de bünyesinde barındırarak kültürel bir şölen sunmaktadır. Medya, sanat ve ticaret alanında da ülkenin önde gelen şehirleri arasındadır.

Venedik, İtalya

Image

Venedik onlarca adadan oluşan, gotik tarzı saraylarıyla muhteşem görünüme sahip bir şehir. Sandalla gezerek bu görsel şölenin keyfini çıkartın.

Lhasa, Çin

Image

Halk için önemli ve kutsal bir şehir olan Lhosa’nın bir diğer adı da güneş şehridir. Potala sarayı Lhosa gidip görülmesi gereken yerlerin başında gelir.

Marakeş, Fas

Image

Toprağın renginden dolayı tamamı kızıl renkte olan şehir halk tarafından kızıl şehir olarak adlandırılmaktadır. Çöl ikliminin hakim olduğu Merakes de en önemli gelir kaynağı turizimdir.

Tokyo, Japonya

Image

Yükselen güneş ülkesinin başkenti Tokyo kültürel yapısı, sahip olduğu tapınaklar, müzeleri ve büyük parklarıyla gidip görülmesi gereken şehirler arasındadır.

Paris, Fransa

Image

Paris daima dünyanın en romantik şehirlerinden biri olarak kabul edilmiştir. Uzun bulvarlar, büyük binalar ve  parklar şehrin temelini oluşturur. Dünya üzerinde de en çok ziyaret edilen şehirler arasındadır.

Bütün bu birbirinden güzel şehirleri gezmeyi uygun fiyata getirmek için  Turkcell Platinum Black gibi kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu