Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Powerbank Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

istanbul temizlik şirketi

Teknoloji çağımızın en önemli unsurudur. Ne yazık ki insanlar her konuda ihtiyaç duymaktadır. Fakat kullanırken kendilerini kaybedip zamanının çoğunu internette geçirirler. Bu durum, çoğumuzda bağımlılık haline gelmiştir. Dışarıya çıktığımızda da elimizden bırakmaz hale geliriz. Yolculuk esnasında veya şarja takamama gibi durumlar yaşadığımızda powerbank ismini verdiğimiz taşınabilir şarj cihazına ihtiyaç duyarız. Powerbank, şarj bitmesi durumunda kurtarıcı olarak üretilmiştir. Birçok çeşidi üretilmektedir. Peki  powerbank alırken nelere dikkat etmeliyiz? 

• Kapasite

Öncelikle kullandığımız telefonun mAh değerini bilmeliyiz. Bataryanın boyutu mAh değerine bağlıdır. Değer büyüdükçe bataryanın boyutu da büyür. Büyük boy olan powerbank, şarjın uzun süre kullanılmasını sağlar. Bizim için önemli olan taşınabilir olması mı, sık sık şarj depolamak mı?

• Çıkış gücü

Akıllı telefonlarımızı kısa sürede şarj edip yeniden kullanabilmemiz için powerbankin yüksek çıkış gücü bize kolaylık sağlar. Fakat günümüzdeki akıllı telefonların akıma duyduğu ihtiyaç 1,5A-2A seviyesindedir. Bu yüzden yüksek çıkış gücünün daha fazla olması daha hızlı şarj imkânı sağlamaz.

• Çoklu USB çıkışı

Çoklu USB çıkışı ile de birden fazla cihazı şarj etme imkânımız vardır. Eğer tek bir akıllı telefonunuz varsa çift çıkışlı powerbank almanız taşıma ve fiyat yönünden olumsuz durum yaratacaktır.

• Güvenlik

Bazı ürünlerin üzerinde CE gibi uluslararası sertifika işaretleri olsa da  ülkemizde bu konuda güvenli olup olmadığına dikkat edilmemektedir. Üzerindeki yazıya bakarak bunu anlamak zordur. Bu yüzden tüketici  powerbank alırken üreten firmaya, ithalatçısına ve onu destekleyen firmaya bakması yeterli olacaktır.

Powerbank Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu