Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Güven Bana yarışmasındaki avukat ve pazarcı herkesi duygulandırdı!

istanbul temizlik şirketi
Güven Bana yarışmasındaki avukat ve pazarcı herkesi duygulandırdı!

Müge Anlı’yı yıllardır Tatlı Sert isimli programla tanıyoruz. Yaz döneminde ise Güven Bana isimli programı sunan Müge Anlı, 4 Temmuz Perşembe akşamı sunduğu programdaki konukları ile geceye damgasını vurdu. Yarışmanın 2. bölümünde Avukat Onur Burak Büyüksökmen ve pazarcılık yapan Mevlüt Akın, rakip yarışmacı olarak konuk oldu. Yakınlarının butona basarak parayı almaları yönündeki telkinlere rağmen iki yarışmacı da birbirine güvendi. Pazarcılık yapan yarışmacı Mevlüt’de, arkadaşlarının bütün baskılarına rağmen, “Ben sözümden dönmem, sonuna kadar gideceğim, ona güveniyorum” dedi.

Yarışmacılar son soruya kadar geldi. Final sorusunu görmeden ailelerine  kadar geldi. Her iki rakip de butona basmayacaklarını söyledi. Ancak Avukat Büyüksökmen, her ikisinin de eli boş dönmesini istemediği için yüzleşme esnasında rakibine, butona basması işaretini verdi. Büyüksökmen’in iki defa butona basmasını söylemesi üzerine ise Mevlüt Akın 45 bin TL’ye geldiğinde butona basarak parayı aldı.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu