Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerÜnlüler

Youtuber Danla Biliç Kendisine 500 Bin TL’lik Otomobil Satın Aldı

istanbul temizlik şirketi
Youtuber Danla Biliç Kendisine 500 Bin TL'lik Otomobil Satın Aldı

Artık günümüzün modası olan ve nice mesleklerin kazançlarına taş çıkarttıracak kadar çok kazandıran youtuberlık ve bu videoları çeken youtuberlerin ne kadar kazandığı hakkında haberler çıkmaya devam ediyor. 

Youtube ülkemizde yayınlanmaya başladığında kim bile bilirdi ki oradaki video çekenler yeri gelecek televizyon yıldızlarından daha ünlü olabilecek hatta daha çok kazanacaklar. Sosyal medyanında yaygınlaşmasıyla birlikte artık insanlar yetenekleriyle değil takipçi sayıları ile ön plana çıkıyor ve buna göre kazanç sağlıyorlar. 

Eminim sizde direk açmasanız bile bir çok saçma videoya denk gelmişsinizdir ve bu saçma sapan videoları kim çekmiş ve bunları kim izler ki demişsinizdir. İşin aslı öyle olmuyor aslında, Youtube fenomeni olan Yeditepe Üniversitesi öğrencisi Danla Biliç, çektiği makyaj videolarını youtube üzerinde yayınlayarak 1.6 milyon aboneye ulamış ve burada bir servet elde etmeyi başarmış.

Geçtiğimiz günlerde ise kendi instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni aldığı Range Rover marka jeepin fotoğrafını paylaşarak “Keşke benim olsa” yazdı. Bir kaç dakika sonra ise yeni aldığı ve değerinin 500 bin TL olduğu öğrenilen aracının anahtarlarını paylaştı.

Önceki youtuber kazançları gibi bu hanım kızımızı da Maliyeye şikayet eden birileri çıkacaktır. Hadi bakalım hayırlısı.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu