Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Yeni Sony Xperia Modelinin Görselleri Sızdırıldı

istanbul temizlik şirketi
Yeni Sony Xperia Modelinin Görselleri Sızdırıldı

Teknolojiyi yakından takip edenlerin en merak ettikleri şeylerden biriside Sony’den Xperia serisinde gelen tasarım değişikliği açıklamasının ardından nasıl bir görüntüye sahip olacağıydı.

Sony, hali hazırda kullanılan OmniBalance tasarımını 2013 yılında Xperia Z serisiyle birlikte kullanmaya başlamış ve isim değişiliği yaptığı amiral gemisi modeliyle Xperia XZ modeline kadar kullanmaya devam etti. Bu seriler arasında üretilen bütün modellerde tasarımın neredeyse aynı kaldığı ve bununda kullanıcıları artık memnun etmediğini biliyoruz. 5 yıllık süreç sonunda Sony 2018 yılında telefon tasarımında değişikliğe gidileceğini belirtmişti.

Japon teknoloji devinin Mirai ismini verdiği yeni tasarım modelinin yeni Sony marka telefonlarda kullanılacağı biliniyordu. Sonunda rakipleri gibi çerçevesiz ekran tasarımına geçecek olan yeni Xperia modeli, sızan görsellere bakınca son haliyle oldukça fazla ilgi çekecek gibi gözüküyor. Ekranın üst kısmında kamera, sensörler ve hoparlöre yer verilirken yan ve alt tarafların ise traşlanarak neredeyse sıfırlandığı görülmektedir. 

Yeni Xperia modelinin çıkış tarihi tam olarak net olmasa da Ocak 2018’de düzenlenecek olan CES 2018 fuarında tanıtılması bekleniyor.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu