Instagram takipçi satın al
Faydalı Bilgiler

Faydasını Görebileceğiniz 5 Whatsapp Uygulaması ve Eklentisi

En çok kullanılan mesajlaşma programı olan WhatsApp'tan daha da fazla yararlanmak için kullanmanız gereken 5 eklenti ve uygulama.

istanbul temizlik şirketi

WhatsApp  genel olarak kullanılabilecek en iyi mesajlaşma programı diyebiliriz fakat bu programdan daha fazla faydalabileceğinizi biliyor muydunuz? Mesela bir telefondan birden fazla WhatsApp hesabı kullanabilirsiniz veya size gelen fotoğrafları gizleyebilirsiniz. Bunları sadece bir kaç uygulama ve eklenti yardımıyla yapabiliyorsunuz.

Öncelikle şunları belirtmem gerekiyor, eklentileri sadece Chrome tarayıcısı ile kullanabiliyorsunuz ve WhatsApp Web‘i de bilgisayarda kullanıyor olmalısınız. Ayrıca uygulamaların geneli Android cihazlarda çalışırken sadece

WhatsAuto (Android): Gelen Mesajlara Otomatik Cevap Yollayın

WhatsAuto (Android): Gelen Mesajlara Otomatik Cevap Yollayın

Sadece Android cihazlarda kullanabileceğiniz WhatsAuto ile yazdığınız yazların italik, kalın veya üstü çizili gibi yapılması mümkün. Bunun yanında otomatik olarak gönderilecek cevapların ise kimlere gönderileceğini ayarlayabilirsiniz.

WhatsAuto indir

WikiBot

WikiBot

WikiBot  ile bir sözcüğün Wikipedia’da ki açıklamasını öğrenmek çok kolay. Tek yapmanız gerken WikiBot’un telefon numarasını kendi telefonunuzun rehberine ekleiyorsunuz ve daha sonra aşağıdaki mesajı bu numaraya WhatsApp üzerinden mesaj olaral gönderiyorsunuz.

join ultramarine-tapir

Mesajı yolaldıktan sonra hizmet kullanımınızın etkinleştiğiyle ilgili bir uyarı mesajı geliyor. Bu işlemden sonra merak ettiğiniz bir şeyin anlamı için çok uğraşmanıza gerek kalmayacak.

WikiBot telefon numarası: 14155238886

WhatsApp Business

WhatsApp Business

Özellikle çift sim kartlı telefon kullananların en çok işine yarayacak bu uygulama sadece Android telfeonlarda çalışıyor. WhatsApp tarafınan yapılan bu resmi uygulamanın adı WhatsApp Business, normal kullandığınız WhatsApp’ın biraz farklı bir  iş versiyonu olarak düşünebiliriz.

Sırada özelliklerinin yanında hızlı cevaplama gibi ek özellikleride kullanabiliyoruz ve bu uygulama sayesinde bir telefonda birden fazla WhatsApp açabiliyoruz.

WhatsApp Business : WhatsApp Business

HideMedia

HideMedia

WhatsApp Web, size gelen tüm video ve fotoğrafları otomatik olarak yükleyip gösteriyor. Büyük bir bilgisayar ekranında bu, gizlilik açısından sorun oluşturabilir. Hide Media ise WhatsApp Web’de görüntülenen tüm medyayı varsayılan olarak gizleyen basit bir eklenti. Medya içeriği aslında indiriliyor ancak bulanık hale getirilerek üzeri kapatılıyor. Resmi görebilmek için fareyi üzerine götürmeniz, videolarda play düğmesine basmanız gerekiyor.

Hide Media indir : Hide Media (Chrome)

WAToolkit eklentisi

WAToolkit eklentisi

Eğer WhatsApp Web kullanıyorsanız WAToolkit eklentisini kesinlikle kullanmalınız. WAToolkit’in özelliklerinin başında özellikle WhatsApp sohbet baloncuklarının boyutlarını değiştirebiliyorsunuz.  Bu kutuları monitörünüze göre boyutlandırabilirsiniz.

Bir diğer güzel özelliği ise size gelen mesajları WhatsApp Web’i açmadan da okumanıza imkan veriyor. Bunun için yapmanız gerken ise üst köşede mesaj geldi uyarısı gördüğünüzde fare imlecini bu simgenin üzerinde tutmanız.  Bu sayede hem gelen mesaj görüyorsunuz, hemde karşı tarafa çift mavi tik onay işaret gitmemiş oluyor.

WAToolkit (Chrome) : WAToolkit indir

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu