Instagram takipçi satın al
HaberlerTeknoloji

Xiaomi’den şık tasarıma sahip kablosuz klavye

Xiaomi'nin iştiraki olan MIIW şirketi 2.4 GHz ve Bluetooth kanallarıyla iki farklı cihaza birden bağlanabilen kablosuz klavye MIIIW Air 85 Bluetooth Dual-mode'u duyurdu.

istanbul temizlik şirketi

Akılı telefon ve bilgisayar pazarında yerini genişletmeye  devam eden ve ürettiği çevre birimleriyle adından söz ettirmeyi başaran Xiaomi, yeni kablosuz klavyesini duyurdu. Oldukça şık tasarıma sahip klavye aynı zamanda bir çok fonksiyonel özelliği de bünyesinde bulunduruyor.

MIIIW Air 85 Bluetooth Dual-mode teknik özellikleri ve fiyatı

MIIIW Air 85 Bluetooth Dual-mode teknik özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin iştiraki olan ve çevreci ekolojik ürünler geliştiren şirketi olan MIIW tarafından piyasaya sürülen MIIIW Air 85 Bluetooth Dual-mode oldukça şık ve kompakt tasarlanmış bir klavye. Lazer ile işlenen oval ve daire şeklindeki tuşlarıysa dikkat çekici duyuro.

Tasarımında alüminyum gövde kullanılan klavyede sayısal tuş takımı yer almazken 7.8 mm kalınlığında. 8 derecelik açısıyla kolay kullanım sunan klavyenin parmak ağrılarını da azaltacağı belirtiliyor.

Yeni klavye hem Bluetooth hemde 2.4 GHz kanalları kullanarak cihazlara bağlanabilen klavyede tuşlara fonksiyon atanabilirken, aynı anda iki cihaz arasında hızlı geçişte yapılabiliyor. Cihaz MacOs, iOS, Winows ve Android işletim sistemlerinin tamamıyla uyumlu olarak çalışabiliyor.

MIIIW Air 85 Bluetooth Dual-mode fiyatı ise yurt dışında 22$ olarak belirlenmiş.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu