Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Xiaomi Firması Yeni Oyuncu Ekipmanlarını Duyurdu

istanbul temizlik şirketi

Ülkemizde ve dünya pazarında önemli bir yere sahip olan Xiaomi firması şimdi de bilgisayar başında oyun oynayan profesyoneller için üretmiş olduğu oyuncu ekipmanlarını tanıttı. Xiaomi teknolojisine sahip olan ekipmanlar yine firmanın fiyat politikası ile kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlıyor. İşte bazı Xiaomi oyuncu ekipmanları:

Xiaomi 7.1 Surround Gaming Oyuncu Kulaklığı

Xiaomi 7.1 Surround Gaming Oyuncu Kulaklığı

Profesyonel bir oyuncunun her ihtiyacına ve uzun süreli kullanımına uygun olarak tasarlanmış bu kulaklık dilerseniz 3.5 mm jack ya da  USB üzerinden bilgisayara bağlanabiliyor. Üstelik iki farklı mikrofonu ve bir gürültü engelleyici özelliği sayesinde oyun içerisinde takım arkadaşlarınızla iletişim kurarken sesinizi en temiz haliyle aktarabilirsiniz. Ayrıca kulaklık 1.4 metre bir bağlantı kablosuna sahip olduğu için yapılan hareketlerde oyunculara bir engel teşkil etmiyor. Kulaklık ülkemizde şuan için yaklaşık 400 lira gibi bir fiyata satılmaktadır. 

Xiaomi Mekanik RGB Işıklı Oyuncu Klavyesi

Xiaomi Mekanik RGB Işıklı Oyuncu Klavyesi

Profesyonel bilgisayar oyuncuları oyunlarda karşı tarafa ani olarak tepki verebilmek için kaliteli bir klavyeye ihtiyaç duymaktadır. Ayrıca geceleri kullanabilmek amacıyla son dönemlerde yaygınlaşan ışık özelliği de yine bu klavyede bulunmakta. Bu sayede geceleri oyun oynarken tuşları rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca Xiaomi tarafından üretilen bu klavyenin İngilizce Q klavye olduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim. Klavyede bulunan 1.8 metrelik kablo sayesinde dilediğiniz yerde kullanabilir ve oyun keyfinin doruklarına ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Kablolu Kablosuz RGB Işıklı Oyuncu Faresi

Xiaomi Mi Kablolu Kablosuz RGB Işıklı Oyuncu Faresi

Her bilgisayar oyuncusunun ihtiyacı olan farelerde en önemli detay tepki süresi ve elde duruş biçimidir. Xiaomi tarafından üretilen bu oyuncu faresi elinize tam oturacak şekilde dizayn edilmiştir. Bu sayede oyun içerisinde hakimiyetin elinizde olduğunu hissedebilirsiniz. Ayrıca hem kablolu, hem de kablosuz kullanma seçeneğine sahip olduğunuz için bu oyuncu faresi size büyük bir özgürlük hakkı tanıyor. Bu sayede dilediğiniz şekilde hareket ettirip oyun içerisinde anında tepki verebilirsiniz. 

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu