Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

ORC Araştırma Paylaştı! AK Parti’nin Oyu Kaç?

istanbul temizlik şirketi

Araştırma şirketi ORC yaptığı son seçim anketi sonuçlarını yayınladı. Paylaşılan ankete göre AK Parti bugün seçim olsa %32,7 oy alırken, CHP %25,9 oy alacak.

ORC Araştırma Şirket, Kasım ayında 38 şehirde 3.620 kişiyle yaptığı anket sonuçlarını açıkladı. Yapılan siyasi gündem araştırmasında dikkat çeken sonuçlar ortay çıktı. Yapılan  ankette bu hafta sonu seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? ve Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip) Erdoğan’a güveniyor musunuz? soruları soruldu.

BU PAZAR SEÇİM OLSA HANGİ PARTİ KAZANIR?

ORC Araştırma şirketinin katılımcılara sorduğu “Bu pazar milletvekili genel seçimi yapılsa, hangi partiye oy verirsiniz?” sorusuna, katılımcıların yüzde 32,7 ile AK Parti derken CHP diyenlerin oranı ise %25,9 oldu. Ankete katılanların %11,8’i ise kararsız olduğunu belirtti.

CUMHURBAŞKANI RECE TAYYİP ERDOĞAN’A GÜVENİYOR MUSUNUZ?

Şirketin sorduğu bir diğer soru ise “Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip) Erdoğan’a güveniyor musunuz?”  idi. Bu soruyu cevaplayanların yüzde 53,9’u “Güveniyorum”  derken, %37,6’sı ise güvenmiyorum dedi. Ankete katılanların %8,5’i ise soruya cevap vermek istemedi.

orc araştırma anket sonucu

 

orc araştırma anket sonucu

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu