Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerYaşamYaşam - insan

Whatsapp’da Silinen Mesajları Tekrar Okumak İçin

istanbul temizlik şirketi
Whatsapp'da Silinen Mesajları Tekrar Okumak İçin

Whatsapp uygulaması her güncellemesinde yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. Her eklediği özelliğinde zamanla bugları kullanıcılar tarafından bulunuyor 🙂 Son çıkan özelliklerinden biri ise, karşı tarafa gönderdiğiniz mesajı silmek idi. Çevrim içi olduğunuz esnada size mesaj gönderen kişi mesajı siz görmeden silebilir ve ekranda bu mesaj silindi şeklinde uyarı görürsünüz.

 Sizede böyle bir mesaj geldi ve silindiğini gördüyseniz ve mesaj içeriğini görmek istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. WhatsApp uygulamasını kaldırın ve tekrar yükleyin. Bu işlemde konuşma geçmişi yedeklendiği için silinen mesajları yüklemiş olacaksınız.

Silinen mesajları görmenin Android telefonlar için başka bir yöntemi de ek bir uygulama kullanmak, WhatsApp silinen mesajların bildirimlerini de siliyor olsa da, bu tür üçüncül uygulamalar gönderilen mesajları silinmeden depolayabiliyor. Ancak bu tarz uygulamalarda güvenlik açıkları olabileceği için son derece dikkat etmeniz gerekir.

WhatsApp tarafında ise bu hata fark edilmiş ve düzenleme planlanıyor. Ancak ilgili güncellemenin ne zaman geleceği şu anda bilinmiyor.

Whatsapp'da Silinen Mesajları Tekrar Okumak İçin

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu