Instagram takipçi satın al
Haberler

WhatsApp nasıl para kazanacak?

istanbul temizlik şirketi

Facebook’un sahibi olduğu WhatsApp uygulamasında bir süre daha reklam yayınlanmayacağı kesin gibi. CEO Mark Zuckerberg açıklamasında, nasıl para kazanacaklarını planladıklarını söyledi.

Mark Zuckerberg, yatırımcılarıyla yaptığı bir toplantı sırasında Facebook Messenger ile WhatsApp ile ilgili planlamalarını ve gelecekle ilgili değerlendirmelerini açıkladı. Özellikle ana başlıklardan birisi ise bu uygulamalardan nasıl para kazanılacağıydı. Daha önce Facebook yaptığı açıklamada WhatsApp uygulaması üzerinde şimdilik reklam yayınlamayı planlamadığını söylemişti. Fakat uygulamadan para kazanabilecek tek yol reklam gösterimi değil.

WhatsApp Pay beklentileri yükseltti

WhatsApp üzerinden ödeme ve para transferi yapılabilecek WhatsApp Play ile ilgili Zuckerberg’in beklentileri çok yüksek.  Sistemin özellikle Hindistan ayağı dışında yaşanan gelişmelere daha fazla önem verdiklerini özellikle belirtiyor.

WhatsApp üzerinden para gönderim işleminin bir fotoğrafı mesajla göndermek kadar kolay olacağını söyleyen Zuckerberg bu konuda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

WhatsApp Pay’den farklı gelir planları da var

Sadece WhatsApp Pay’den para kazanmayı düşünmeyen yönetim, daha sonra uygulama içerisinde kullanıcıların bir birine mal alıp satabileceği bazı işlevlerde eklenebilecek.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu