Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Vivo, Super FlashCharge ile 4000 mAh bataryayı sadece 13 dakikada dolduruyor

istanbul temizlik şirketi

Daha önceden Xiaomi, 100W hızlı şarj teknolojisini tanıtmıştı ve Super Charge Turbo adını verdiği bu yeni teknoloji sayesinde 4000 mAh boyutunda bataryaya sahip bir cep telefonunu 17 dakikada tam doldurmayı başarmıştı. Bu rekabette Vivo teknolojiyi bir adım daha ileri götürerek süreyi daha da kısaltmayı başardı.

Vivo, Super FlashCharge ile 4000 mAh bataryayı sadece 13 dakikada dolduruyor

Super FlashCharge

Vivo, Super FlashCharge ismini verdiği yeni hızlı şarj teknolojisi sayesinde 120W enerji aktarımı yapmayı başarıyor. Kullanılan yeni teknoloji sayesinde 4000 mAh bataryalı bir telefonu 5 dakika içerisinde %50 şarj ederken, 13 dakikada ise %100 şarj etmeyi başarıyor. 

MWC Shanghai 2019 etkinliğine katılacak olan Vivo, burada 5G desteğine sahip ilk amiral gemisi modelini tanıtacağı biliniyordu, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımın ardından 120W hızındaki yeni şarj teknolojisininde bu etkinlikte tanıtılabileceği düşünülüyor.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu