Instagram takipçi satın al
Haberler

Üç kameralı Motorola Moto G8 Plus tanıtıldı

istanbul temizlik şirketi

Motorola’nın orta sınıf akıllı telefon modeli G serisine ait yeni telefonu tanıtıldı. Moto G8 Plus modeli, yüksek kapasiteli bataryası ve üç kamerasıyla dikkat çekmeyi başardı.

Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto G8 Plus modeli orta sınıf akıllı telefonlar arasında yerini aldı. Daha önceki orta sınıf telefonunda yer alan çift kamera yerine geliştirilmiş üç kamera ile görücüye çıktı. Tanıtım etkinliğinde Moto G8 Plus modeli ile birlikte Moto E6 Play ve One Macro modellerinin tanıtımı da yapıldı.

Moto G8 Plus

MOTO G8 PLUS Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Qualcomm Snapdragon 665 işlemcisinden gücünü alan G8 Plus modelinde 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı yer alıyor. Depolama alanını microSD kart kullanarak 512 GB’a kadar arttırmak mümkün. Telefonun arka kısmında yer alan üç kamerada ise 48 MP ana sensör, 2 MP derinlik sensörü ve 8 MP ulra geniş açılı lens yer alıyor. Moto G8 Plus modelinin kamera kısmında otofokus yapmak için gerekli olan donanımda yer alıyor. Telefonun ön kısmında yer alan selfie kamerası ise 25 MP lens ile başarılı fotoğraflar çekebiliyor. Ayrıca Moto G8 Plus modelinde 6,3 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüğünde ekran kullanılmış.

Daha önce modeline göre batarya kapasitesi de arttırılan G8 Plus’ta 4000 mAh batarya kullanılmış. 15W TurboPower hızlı şarj desteği ile bu batarya çok kısa sürede doldurulabiliyor. Piyasaya çıkış fiyatı 269 Euro olan telefonun ülkemizdeki satış fiyatı ise henüz belli değil.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu