Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Twitter’da Yayılan TAMAM Furyasına Şaşırtıcı Bir İsimde Destek Verdi

istanbul temizlik şirketi

Twitter'da Yayılan TAMAM Furyasına Şaşırtıcı Bir İsimde Destek Verdi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın konuşması sırasında söylediği; “Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı’na (İBB) da, AK Parti Genel Başkanlığı’na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı’na da milletim getirdi. Onlar “Tamam’ derse, kenara çekiliriz” sözlerinin ardından  bu sözlere olarak atılan “T A M A M” tweetleri bir anda ülke gündemini aşarak dünyada en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı. 

Bu furyanın başlamasından çok sıra bir sürede 500.000’den fazla paylaşımla dünyada rekor düzeyde katılımla TT sıralamasında birinci sırada kalınca dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan ünlü isimlerden de katılım oldu.

Yetişkin filmleriyle tanınan ABD’li ünlü porno yıldızı Jonny Sins de kendisine yapılan yoğun istekleri kırmadı ve attığı tweetle “Tamam” kampanyasına desteğini verdi. Sins, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türk bayrağıyla birlikte “T A M A M” yazarak paylaştı. Sins’in bu paylaşımı daha sonra takipçileri tarafından  binlerce beğeni ve retweet aldı.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu