Instagram takipçi satın al
Haberler

Twitter, Facebook ve WhatsApp neden açılmıyor?

istanbul temizlik şirketi

Twitter, Facebook ve WhatsApp neden açılmıyor? Şok eden iddia

Turkcell’den alınan bilgiye göre Turkcell’in Facebook, Twitter ve Youtube kanallarına erişimin kısıtlandığı, sebebinin bilinmediği ve araştırıldığı söylendi. Türk Telekom’dan konuyla ilgili ulaştığımız isim ise konuyla ilgili bir açıklama yapılmayacağını internetle ilgili bir sorun olduğu sebebinin araştırıldığını söyledi.

ERİŞİM YASAĞI YOK

Uygulamalar için herhangi bir mahkemeden çıkan erişim yasağı söz konusu değil. VPN’le de erişimin zor sağlandığı özellikle WhatsApp’ta yer yer hiç mesaj gitmiyor, yer yer yavaş erişim sağlanıyor.

HIZ YAVAŞLATMA YÖNTEMİYLE ENGELLENİYOR İDDİASI

İnternet erişimiyle ilgili bir gözlem grubu olan Turkey Blocks, Türkiye’den Twitter , Whatsapp, Facebook ve Youtube’a erişimin hız yavaşlatma yöntemiyle engellendiğini ileri sürdü.

Grubun internet sitesinden yapılan açıklamada, gece saat 01.20’den sonra başlayan engellemenin öğleye doğru hala sürdüğüne dikkat çekildi.

Turkey Blocks internet sitesinde yer alan değerlendirmede Türkiye’deki internet kullanıcılarının büyük çoğunluğunun erişim engelinden etkilendiği belirtildi.

Değerlendirmede erişimin engelinin internet servis sağlayıcısı seviyesinde yapıldığı ve TTNET, Turkcell gibi büyük ölçekli erişim sağlayıcıların erişim engelini uyguladığı belirtildi.

Milliyet

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

3 Yorum

  1. WhatsApp yerine bip kullanmaliyiz, yerli malı herkes onu kullanmalı . Bip biiip bipp. Biple. Bip mesaj at. Bip kullan . Bip indirt. Bip indirtin.

  2. Merhabalar. whatsapp iletişim butonunu hakkında bilgi….. Öncelikle insanlar için ihtiyaç haline gelen whatsapp iletişim ağı tüm dünyada oldukça yaygındır. Kurmuş olduğunuz her hangi bir işinizin gelirini artırmak yada müşterinizle daha çok birebir yakından ilgilenmek için whatsapp kullanmak çok iyidir.örneğin öğretmenlerimizin öğrencileri için madalya ödülü yaptırması için her hangi bir ödül hazırlayan web sitesine girdiğinde bilgi almak amacı ile sitede whatsapp iletişim butonu var ise çok kolay ulaşacaktır.ürünle ilgili görsel, yazı ,çalışma ve web sitesi gibi bir çok konuda bilgi alma olanağı olacaktır. siparişini de oluşturarak onay verdikten sonra işlemleri tamamlamış olacaktır. en çok kullanılan ödül madalyadır. madalya okullar için eğitimciler için vazgeçilmez en değerli ödüllendirme şeklidir. güvenilir olmak çok önemlidir.müşteri memmuniyeti de çok önemlidir. whatsapp iletişimli ödül sitem buna örnek teşkil etmektedir. Okullar ve organizasyonlar için ödül madalyası ihtiyacını karşılamak amacıyla madalya yaptırmak isteyen öğretmenlerimize, madalya hakkında bilgileri,görsel örnekleri sitemizde paylaşarak okullarımızın hizmetine sunmaktayız. lafmacunnet siteniz makul anlamda topluma faydalı olacak içerikler hakkında bilgi sağladığı için size teşekkürlerimi sunarım..

  3. Bizim de mutlaka kendimize özgü yerli ve milli haberleşme ve iletişim sitelerimiz ve uygulamalarımız mutlaka olmalıdır. Olmak zorundadır. Bir seferberlik halinde twitter fişimizi çekse nasıl haberleşebiliriz? O yüzden yerli ve milli yazılım şarttır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu