Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Ceylanpınar’a Ateş Açan Teröristler Öldürüldü

istanbul temizlik şirketi
Ceylanpınar'a Ateş Açan Teröristler Öldürüldü

Afrin‘de pkklı teröristlere göz açtırmadan başarıyla devam eden operasyonlardan büyük darbe alan pkk/pyd mensubu teröristler Suriye’nin sınır hattımıza yakın Rasulayn kentinde yer alan bir binadan Ceylanpınar’a doğru taciz ateşi açıldı.

Açılan ilk ateş sırasında bir askerimiz pkklı kesin nişancı tarafından vurularak yaralandı. Yaşanan bu olayın ardından olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Ateş açılan binaya uçak savar ve ağır silahlarla açılan ateş sonucunda binadaki bütün teröristler etkisiz hale getirildi.

Ceylanpınar'a Ateş Açan Teröristler Öldürüldü

Bu arada, açılan taciz ateşi sonrası belediye hoparlörlerinden vatandaşların olası yaralanmalara karşı sınır hattından uzak durmaları yönünde uyarılar yapıldı.

Taciz ateşinin açılmasının ardından belediye hoparlörlerinden burada yaşayan vatandaşların gerekli olmadıkça evlerinden çıkmamaları ve sınır hattında yaklaşmamaları yönünde uyarı anonsları yapıldı.

Ceylanpınar'a Ateş Açan Teröristler Öldürüldü

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu