Instagram takipçi satın al
ListelerTasarımlar ve Sanat

JBL’in Yeni Gürültü Önleyici Kulaklıklarının Tanıtımı İçin Hazırladığı Çılgın İllüstrasyonlar

istanbul temizlik şirketi

Bebek Sesi Koruması

Bebek Sesi Koruması

Küçük çocuklarınız var ve uykusuz geceler ile gündüzler mi yaşıyorsunuz? Çocukların sesini bazen duymak istemezseniz almanız gereken ürün bu. 🙂 Kulaklığın reklamını yaptım ama çizimde aynı bunu anlatmak istiyor.

Trump vs Kim Jong-Un

Trump vs Kim Jong-Un

Yapılan çalışma içerisinde benim en hoşuma giden illüstrasyon bu oldu. Dünya gündemine de gönderme yapan firma, her fırsatta bir birine en üst perdeden hitap iki lideri bir araya getirmiş.

Evdeki evcil hayvanların sesleri

Evdeki evcil hayvanların sesleri

Evimizde yer alan evcil hayvanlar bizim en yakın dostlarımızdır. Bazen çok sevdiğimiz bu hayvanlar çıkardıkları seslerle bizi rahatsız edebiliyorlar, JBL’de yeni kulaklıklarıyla buna çare olmuş.

Kadınların sesleri

Kadınların sesleri

Kadınların çok mu gürültü yaptığını düşünüyorsunuz? Onların gürültüsünde bile istediğiniz dinlemek istiyorsanız bu kulaklık tam size göre adlı çalışma. 🙂

Futbol gürültüsü

Futbol gürültüsü

En gürültülü etkinliklerden birisi hiç şüphesiz futbol oyunu ve maçları izleyen seyirciler. Maça kendini kaptıran seyircilerin içinde bile kullanabileceğinizi göstermek için Manchester United ve Manchester City’nin teknik direktörlerini içeren bir çizim hazırlatmışlar.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu