Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Tanzim satış noktalarına gidemeyenler için online tanzim satış uygulaması başladı

istanbul temizlik şirketi

Sebze ve meyve fiyatlarındaki fahiş artışların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanzim satış uygulaması açıklamasının ardından başlangıç olarak iki ilde tanzim satış noktaları oluşturuldu. Bu noktalarda ürünler tarladan halka ulaşana kadar ki süreçte olan aracıların hepsi ortadan kaldırıldı ve direk satış fiyatları konuldu. 

Tanzim satışının başlamasıyla birlikte Türkiye genelinde sebze meyve fiyatlarında büyük düşüşler olduğu görüldü. Tanzim satışlarının yapıldığı bölgelerin kısıtlı olması, buralardaki satışlarada yoğun ilgiden dolayı çok sıraların oluşması sebebiyle online tanzim satışa da başlandı. 

Online satış işlemleri aynı zamanda devlet kurumu olan Epttavm.com üzerinden yapılıyor. Burada da aynı aracısız fiyatlarla alışveriş yapmak mümkün.

Tanzim satış noktalarına gidemeyenler için online tanzim satış uygulaması başladı

Epttavm üzerinden yapılan satışta yer alan şimdilik 8 ürünün fiyatları piyasaya göre oldukça iyi gözüküyor. Biber 6 TL, Patates ve soğanın kilosu 2 TL ve patlıcan ise 4.5 TL gibi market ve pazara göre 2-3 TL indirimli alınabiliyor. Hatırlatmamız gereken bir nokta ise sadece 4.10 TL kargo ücreti alınıyor.

Online tanzim satış noktası kurulmasının ardından halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıldı ve burada yer alan stokların hızla tükeniyor fakat kısa sürede yeniden stok eklendiği için takipte kalmanız yeterli.

Tanzim satış ürünlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu