Instagram takipçi satın al
HaberlerMagazinÜnlüler
Trend

Survivor adasında aşk başlıyor mu?

Survivor ünlüler - gönüllüler yarışmasında rakip ola Sercan ile Nisa arasındaki aşk söylentileri vardı. Yeni bölüm fragmanında ikili birlikte konuşurken görüldü.

istanbul temizlik şirketi

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından Survivor 2020’de bir süredir bir aşk kokusu vardı. Daha önceki bölümlerin birinde yarışmacı Sercan, “ona kıyamıyorum” diyerek Nisa ile arasında bir şeyler olduğunu belli etmişti. Yeni yayınlanan 49. bölüm fragmanında ise Sercan ile Nisa herkesten uzakta birlikte konuşurken görülüyor.

SURVİVOR ADASINDA AŞK MI BAŞLIYOR?

Ünlüler takımından Sercan ile Gönüllüler takımındaki yarışmacı Nisa arasında bir süredir aşk dedikoduları yazılmaya başlamıştı. Bir süre önce iki takım arasında oynanan yemek açık arttırmasında Nisa artırmaya girince Sercan ona iki kere jest yapmış ve bir keresinde de “Nisa’ya kıyamıyorum, Nisa yesin” ifadeleriyle de ilgisini belli etmişti.

Bu aşk dedikodularının ardından TV8 kanalının sahibi ve yapımcı Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklama yaparak “Sercan’ın bir ilgisi var ama Nisa’nın bir ilgisini görmedim” dedi.

SURVİVOR ADASINDA AŞK MI BAŞLIYOR?

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA SERCAN VE NİSA BAŞ BAŞA KONUŞURKEN GÖRÜLDÜ

Yayınlanan Survivor yeni bölüm fragmanında ödül oynu oynanırken verilen modada Sercan, Nisa’ya kenara gidelim hareketi yapıp onu çağırıyor daha sonra Nisa’da onun yanına gelerek Sercan ile birlikte yürümeye başlıyorlar. Yarışma alanından ve set ekibinden uzaklaşan ikilinin orada baş başa konuştuğu görüldü. Fragmanda Sercan’ın Nisa’ya “Tabi bir de Survivor’dayız. Sonuçta bir şeyin içerisindeyiz” ifadeleri sohbete merak uyandırdı.

Sercan Nisa aşkı

Sercan Nisa aşkı

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu