Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Survivor 2019’un İlk Yarışmacısı Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi
Survivor 2019'un İlk Yarışmacısı Belli Oldu

Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı tarafından formatı açıklanan Survivor 2019, Türkiye – Yunanistan arasında geçecek. Türkiye’yi yaraşmada temsil edecek isimlerse herkes tarafından merak ediliyordu. Bu merakı biraz olsun giderecek bir haberle ilk yarışmacının  MasterChef yemek programında aykırı hareketleriyle dikkat çekmeyi başaran Murat Öztürk oldu.

Daha öncede yine TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programına katılan Murat Öztürk, buradaki agresif hareketleri sebebiyle sunucu Onur Büyüktopçu tarafından yarışmadan kovulmuştu. Hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken Öztürk daha sonra MasterChef yarışmasına katılmıştı. Şimdi ise Survivor 2019’a katılarak Türkiye takımında yarışacak.

Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan ilk yarışmacı Murat Öztürk oldu.

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan ilk yarışmacı Murat Öztürk oldu.

Survivor Türkiye Yunanistan da MasterChef programından birisinin yarışacağı uzun zamandır konuşuluyordu fakat genel kanı Hakan isminin olacağıydı. Son çıkan haberlere göre ise Murat ile bütün şartlarda anlaşmaya varılmış ve Survivor 2019’da yarışacak ilk yarışmacı olarak yerini aldı.

MASTERCHEF MURAT ÖZTÜRK KİMDİR?

Televizyon programlarında Murat Öztürk olarak tanıdığımız yarışmacının gerçek adı Murat Özdemir ve son katıldığı yarışmanın ardındanda kendisine MasterChef Murat olarak takıldı. 45 yaşındao lan yarışmacı Bolulu, evli ve 1 çocuğu var.

Survivor’a katılmaya hak kazanan yarışmacının sportif başarısı olur mu bilmiyorum ama genel bir ortalık karıştırma başarısı olacağı kesin. 

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu