Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Seçim bitince tanzim çadırları kaldırıldı

istanbul temizlik şirketi
Seçim bitince tanzim çadırları kaldırıldı

31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasından sonra Ankara Mamak ilçesinde Yeşilbayır Mahallesi’nde kurulan tanzim çadırlarının seçimin ardından açılmadığı görüldü.

BAZI YERLERDE TANZİM ÇADIRLARI KALDIRILDI

Türkiye genelinde sebze ve meyve fiyatlarında ki yüksek fiyat artışlarından sonra vatandaş meyve ve sebzeye daha ucuza ulaşabilsin diye tanzim satış uygulamasına başlanmıştı. Bu çadırlar sayesinde vatandaşlar ucuza sebze ve meyve alabiliyordu. Dün ise Ankara Sincan’da yer alan ve Büyükşehir Belediyesine ait tanzim çadırının öğren saatlerinde belediyeden gelen görevliler tarafından kaldırılmaya başlandığı görülmüştü. Bugün ise Mamak ilçesinde Yeşilbayır Mahallesinde hizmet veren tanzim çadırlarının hizmet vermediği görüldü.

DİĞER İL VE İLÇELERDE NE OLACAĞI HENÜZ BELLİ DEĞİL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Gerekirse tanzim satışları belediye eliyle kurarız ve ucuza satış yaparız”  ifadelerini kullanmasından sonra hizmete giren ve Aralık 2019’a kadar devam edeceği planlanan tanzim satış çadırlarının kaldırıldığı görülmesinin ardından, gözler diğer illere çevrildi.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu