Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Snapchat’e gönderilen mesajları silebilme özelliği geldi

istanbul temizlik şirketi
Snapchat'e gönderilen mesajları silebilme özelliği geldi

Snapchat’e gönderilen mesajları silebilme özelliği geldi

Son birkaç aydır kullanıcıları ile yaşadığı tasarım anlaşmazlıkları sebebiyle oldukça zor günler geçiren ve bu zaman içerisinde büyük bir miktar gelir kaybı yaşayan Snapchat, uygulamayı eski günlerine döndürebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre artık Snapchat uygulaması ile gönderdiğimiz mesajları silebilmemiz mümkün hale geliyor.

 Artık pişmanlık duyduğunuz mesajları silebileceksiniz

En popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan SnapChat’e  eklenen “Sohbeti Sil” özelliği, yanlış gönderdiğimiz veya gönderdikten sonra gönderdiğimze pişman olduğumuz mesajları silmemize olanak sağlıyor. Bu özelliği kullanabilmeniz için silmek istediğiniz mesajın üzerine biraz uzun bir şekilde dokunun ve çıkan menüden “Sil” seçeneğini seçin.

Bu silme işlemi sırasında aynı popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp‘ta olduğu gibi mesajı silme işleminin ardından karşı taraf veya grup üyelerinde mesajın silindiğine dair bir uyarı mesajı görüntüleniyor. Şimdilik kısıtlı bir kullanıcı grubunda aktif olan bu özellik kısa bir süre içinde tüm kullanıcılara açılacak. 

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu