Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiyeTV Yayınları

Skandal sözler: Kadın 90 kilometreden fazla araç süremez

istanbul temizlik şirketi

Oda TV’nin haberine göre Nureddin Yıldız yine açıklamaları ile olay yarattı. Sosyal medyada bir kadından gelen “Ehliyet alsam araç kullansam günah mı olur?” sorusuna kadınların araba sürmesinin “ahlaki sıkıntı” yaratabileceği yanıtı verdi. Halbuki bu konuda Peygamber efendimiz (SAV)’in müjdeli açık hadisi var. Nureddin Yıldız’ın bu müjdeden bahsetmemesi ise yine kadınlar üstünde algımı sorularını akla getirdi.

‘İFFETİYLE İLGİLİ MESELE’ DEDİ

Yıldız’ın açıklamaları şöyle:

“Diyoruz ki araç kullanmanın kadını erkeği olmaz. Eğer bir toplumda bir örfte kadınlar araç kullanıyorlarsa erkekler gibi kullanırlar. Ama araba kullanmanın kadına ahlaki bir risk getirme ihtimali olan bir ortam söz konusuysa; savaş ortamı gibi, devletin otorite zafiyeti gösterdiği bir bölge olması gibi bir sıkıntı varsa bu kadının zaten kendi iffetiyle ilgili düşünmesi gereken, can sağlığı ile ilgili düşünmesi gereken bir mesele.Dinimizin hükümleri açısından tek sorun, kadının direksiyonda yanında mahremi yokken 90 km’den fazla araç kullanmasıdır”

https://www.youtube.com/watch?v=D7lBcBA1_3o

İlginiz Çekebilir

2 Yorum

  1. Kuran-ı Kerim’in ilk söylediği şey ikra yani oku okumaz ise cahil olursun cahil insan koyun gibi güdelmeye mahkumdur.Ümmetçilik düşüncesi ile yaşayan kişiler kendi başına iş yapamaz ve bir koyun gibi bir çobanın arkasından gitmeye kalkarlar bu çobanlara baktığımız da din istismarı yapan çobanların hep deli çoban olması gerçekten korku verici Allah’tan aklı başında aydın kesim yarı yarıya olduğu için dengede kalıyoruz yoksa bu ve bunun gibi yobazlar ne din bırakır ne iman dinin güzel ahlak olduğunu acaba ne zaman anlayacaklar.Son olarak bu yapılanlar hep irticadır bunun en kötüsü de nedir biliyor musunuz İrticanın örgütlenerek eyleme geçmesidir.

  2. Bence hız sınırı 90 değil de 60 olmalı. Böylelikle hayat yavaşlamaktan ziyade trafik kazalarındaki ölümlerin önüne geçilmiş olunur.
    Ama tabi gidip te bir nakliyatçıya sorsan murun kırın eder. Emin olun ne diyeceğim bilemiyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu