Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSinema

Sinema Tarihinin En Ateşli Kadın Karakterleri Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi

1. En Seksi Kadın Karakter: Lara Croft

En Seksi Kadın Karakter: Lara Croft

Popüler bilgisayar oyunundan sinemaya uyarlanan ve 2001 yılında yapılan Tomb Raider’da Lara Corft karakterini canlandıran Angelina Jolie, oylama katılanlardan en çok oyu olarak en ateşli kadın karakter oldu.

2. Wonder Woman

Wonder Woman

Oylamanın neticesinde ikinci sırada ise Batman vs. Superman ve Wonder Woman filmlerinde İsrailli ünlü model ve oyuncu Gal Gadot tarafından canlandırlan Wonder Woman karakteri yer aldı.

3. Kara Dul (Black Widow)

Kara Dul (Black Widow)

Henüz solo filmi yapılmasa da marvel çizgi romanının ve yenilmezler serisinin en sevilen karakterlerinden birisi haline gelen, Scarlett Johansson tarafından canlandırılan Kara Dul karakteri listede yer alan en ateşli üçüncü kadın karakter olarak seçildi.

4. Vivian Ward

Vivian Ward

90’lı yılların efsanesi haline gelen şarkısı yıllarca dillerden düşmeyen Pretty Woman filminde Julia Roberts tarafından canlandırlan Vivian Ward karakteri sinema tarihinin en ateşli kadın karakterleri arasında 4. sırada yer aldı.

5. Pussy Galore

Pussy Galore

Bir klasik haline gelen James Bond serisinin 1964 yılında çekilen Altınparmak isimli 3’üncü filminde Honor Blackman’in canlandıran Pussy Galore 5. sırada yer aldı. Listede bir bond kızı olmazsa gerçekten ayıp olurdu.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu