Instagram takipçi satın al
ListelerEğitimFaydalı BilgilerHaberlerTürkiyeYaşam - insan

Bakan Özer’den Yüz Yüze Eğitim Açıklaması!!!

istanbul temizlik şirketi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ‘Yarıyıl tatilinden sonra da aynı kararlılıkla yüz yüze eğitime devam edeceğiz. En sık sorulan soru, ‘Acaba tatil uzayacak mı?’ O soruyu soranlara şu şekilde yanıt vermek istiyorum. Neden rastgele bir kapanma olacağı vakit ilk başlanılacak yerler okullardır? Neden kafeler, restoranlar, AVM’ler değildir?dedi.

Bakan Özer'den Yüz Yüze Eğitim Açıklaması!!!

Türkiye Özel Okullar Derneği’nin 20’nci Geleneksel Eğitim Sempozyumu’nda konuşan Bakan Özer, Bakanlık görevine başladığı 6 Ağustos’tan itibaren söylediği 3 mühim konuyu anımsatan yüz yüze eğitimin önemine ilgi çekti.

‘Okulların yüz yüze açık kalması amacıyla covid salgınının sıfırlanmasını beklemeye tahammülümüz yoktur’ sözlerini yineleyen Özer, ikinci devresinin başlangıcıyla alakalı salgına bağlı tatilin uzatılıp uzatılmayacağı yönündeki tartışmalara değindi.

‘Aynı kararlıkla yüz yüze eğitime devam edeceğiz’

Bakan Özer'den Yüz Yüze Eğitim Açıklaması!!!
Bakan Özer, şunları söyledi: ‘İnşallah bu iki haftalık yarıyıl tatilinden sonra da aynı kararlıkla yüz yüze eğitime devam edeceğiz. En sık sorulan sorular, ‘Acaba tatil uzayacak mı?’ Ben de o soruyu soranlara şu şekilde yanıt vermek istiyorum. Neden rastgele bir kapanma olacağı vakit ilk başlanılacak yerler okullardır? Neden kafeler, restoranlar, AVM’ler değildir? Bizler şayet 21’inci yüzyılda iddialı bir ülke olmak istiyorsak, bölgesinde ve dünyada üretimiyle toplumsal barışıyla, demokrasi kültürüyle numune teşkil eden bir ülke olmak istiyorsak beşeri sermayemize sık sık yatırım gerçekleştirmek zorundayız. Eğitimde fırsat eşitliğini sık sık arttırmak zorundayız.’

İlginiz Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu