Instagram takipçi satın al
HaberlerSpor

Shane Larkin’in kendi seçtiği Türkçe ismi belli oldu

Anadolu Efes basketbol takımının yıldız oyuncu Shane Larkin, Türk olduktan sonra alacağı isim merak ediliyordu. Kendisi seçme zorunda kalsa "Şahin" ismini alacağını söyledi.

istanbul temizlik şirketi

Bir süre önce Türk vatandaşlığına geçen Anadolu Efes takımının yıldız oyuncu Shane Larkin, sosya medya hesabından bazı açıklamalar yaptı. Bu açıklamalardan birisinde eğer Türkçe bir isim seçmek zorunda olsa “Şahin” ismini sevdiğini belirtti.

Malum koronavirüs sebebiyle bütün spor aktiviteleri iptal olunca sporcularla sosyal medya üzerinden söyleşiler yapılmaya başlandı. Instagram üzerinde takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Shane Larkin, çalışmalarına ABD’de bulunan evinde devam ettiğini belirtti. Bu sezon ile ilgili soruya da “Şampiyonluk hedefimiz vardı ancak şimdi koronavirüs yüzünden bunun mümkün olup olmayacağını görmek zor.” şeklinde cevap verdi.

Shane larkin Türkçe adı

Takımın başantrenörü Ergin Ataman ile birlikte çalışmasıyla ilgili olarakta “İkimiz de benzer enerjiye sahibiz, ne yapmak isteğimizi biliyoruz. O beni oyuncu olarak, ben de onu koç olarak çok iyi anlıyorum.” dedi.

Bir başka takipçisi takımı Anadolu Efes’te gelecekte nasıl bir planları olduğunu sordu, Larkin  “İki senedir buradayım ve benim için en uzun süre oynadığım takım oldu. Efes için derin bir sevgim var. Burada olmaktan çok mutluyum ancak gerçekleştirmek istediğim başka hedeflerim ve hayallerim de var. Gelecekte ne olur bilmiyorum ama şu anda tek düşündüğüm takımda başarılı olmak.” dedi.

Türk vatandaşlığına geçen Larkin, Türkçe diliyle arasının nasıl olduğunu ise “Favori kelimem ‘kolay gelsin.’ Bunu sık olarak kullandığımı söyleyebilirim. Türkçe’de daha akıcı olmak isterdim ama öğrenmesi zor dil. Türkçe isim seçmem gerekseydi Şahin’i seçerdim. Birçok insan bana Şahin diyor.” diye anlattı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu