Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Şeyma Subaşı’ndan Şok Hareket, Kızına Böcek Yedirmeye Çalıştı

istanbul temizlik şirketi

Geçtiğimiz aylarda ani bir kararla Acun Ilıcalıyla boşanan Şeyma Subaşı gündemde kalmaya devam ediyor. Kızı Melisa’ya böcek yedirmeye çalıştığı anı sosyal medya hesabından paylaşınca hayranlarının tepkisine yol açtı.

“Melisa bunları yiyebilirsin. Bunlar böcek.”

"Melisa bunları yiyebilirsin. Bunlar böcek."

Şeyma Subaşı, instagram hesabının hikaye kısmında paylaşığı videosunda, kızını çekerek “Melisa bunları yiyebilirsin. Bunlar böcek.”  ifadelerini kullanıyor. Çektiği bu anlamsız video kısa sürede gündem olurken, bir takipçisinin aynı videoyu paylaşarak Şeyma dikkat et. Acun elinden almasın Melisa’yı.”  dedi ve tepkisini dile getirdi. 

Bir çok takipçisinden olumsuz tepki alırken bazı takipçilerse videoda bir şey olmadığını ve olayın abartılmaması gerektiğini yazdılar.

Şeyma Subaşı spora boşuna gitmemiş

Şeyma Subaşı spora boşuna gitmemiş

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından tatildeki bikini bir fotoğrafını paylaşan Şeyme Subaşı, düzgün fiziğiyle takipçilerinden olumlu yorumlar almıştı. Paylaşımın üzerinden kısa bir süre geçmişken bir takipçisi “O kadar spor boşa gitmemiş fiziği gerçekten güzel.” yorumunu yaptı.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu