Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Samsung Galaxy Note 7 Sahiplerine Büyük Jest Yaptı

istanbul temizlik şirketi
Samsung Galaxy Note 7 Sahiplerine Büyük Jest Yaptı

Geçen yıl tanıtıldığın taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Galaxy Note 7 modeli elde ettiği satış başarısıyla adından söz ettirmiş ve ardından gelen batarya sıkıntısı nedeniyle sürekli gündemde kalmıştı. Bu sürede Galaxy Note 7 alan kişilerin neredeyse tamamı (telefonu iade etmeyenler hala var) ödedikleri paralarının tamamını geri aldılar.

Samsung firması olayın neredeyse unutulmasına rağmen yeni modeli olan Galaxy Note 8 tanıtımının ardından mağdur olan müşterilerine çok büyük indirim yapacağını duyurdu. Lansman sırasında bile bu müşterilerden özür dileyen firmanın bu anlamlı jesti karşılığını bulacaktır.

Samsung Note 8 indirimi hangi ülkelerde geçerli?

 Şuan için sadece Abd’de satılan modeller için bu kampanyayı duyuran samsung daha önce Note 7 cihazı alan bütün müşterilerinin Galaxy Note 8 alırken 425$ değerinde indirim alacağını belirtiyor. Zaten Abd’de bu telefonun satış fiyatının 950$ olduğu düşünüldüğünde %50 ye yakın oranda bir indirimle yeni telefona sahip olabilecekler.

Yeni ürün satılırken zaten yanında kampanyalı hediyelerde verileceği bilgisi alınmış fakat bunların yerine direk olarak telefon fiyatı üzerinden indirime gidilmesi firmanın müşterileri gözündeki değerini bir seviye daha üste taşımayı başaracaktır. 

Samsung Note 8 indirim kampanyası Türkiye’de geçerli mi?

Bu sorunun cevabı hakkında henüz net bir bilgi yer almıyor. Çünkü kampanyanın Abd harici ülkelerde ne zaman yapılacağına dair henüz bir bilgi yok. Samsung Note 8 satış fiyatı Türkiye’de 4999 TL olarak belirlenmişti ve bu indirim gerçekleşirse bu fiyat üzerinden 1500 TL gibi bir indirim yapılması söz konu olacak ve eski Galaxy Note 7 sahipleri yeni modele 3500 TL ye sahip olabilecekler.

Ülkemizde fiyatın %50 oranında azalmamasının sebebi ise zaten telefonun fiyatının büyük bir kısmını vergiler oluşturmasından kaynaklanmaktadır.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu