Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

Sagopa Kajmer hakkında şok iddia

istanbul temizlik şirketi
Sagopa Kajmer hakkında şok iddia

Türkiye’nin rap tarihinde önemli parçalara imza atmış ve geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmış rap sanatçısı Yunus Özyavuz hakkında eski eşi “kemiklerimi kırdı” şeklinde açıklamalarda bulundu. Boşanmaları ile gündeme oturan eski çift, hem rap dünyasını hem de magazin dünyasını sarsmaya devam ediyor. 

Sosyal medyayı salladı

Yunus Özyavuz’un eski eşi ve kendisi de bir rap sanatçısı olan, Kolera lakabı ile bilinen, Esen Güler Instagram hesabından bir seri video paylaştı. Yaptığı paylaşımlarda Sagopa Kajmer tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek “kemiklerimi kırdı” ifadelerini kullandı.

Sagopa’ya ve destekleyenlerine hakaretler yağdırdı

Kemiklerini kırdığını söyleyerek ifadelerine devam eden Kolera lakabına sahip Esen Güler, aynı zamanda Sagopa Kajmer’i savunan takipçilerine de küfür ve hakaretler yağdırarak kan dondurucu ifadeler kullandı. 

Esen Güler, Instagram hesabında paylaştığı hikayelerdeki videolarda kendisine tepki gösterenlere karşı şunları söyledi; “Hala dava et diyorsunuz. Geçti, gitti, bitti. Davalar bitti. Sırtımdakiler kaldı, kalbimdekiler kaldı. Gece 3’te sokağa çıkıp, dizlerimin üzerinde ağlayıp bağırmalarımın bana verdiği acılar kaldı. Öyle sıfır takipçi ile, bir profil resmi olmadan gelip bana küfretmeyin. Delikanlıysanız, gerçek profilleriniz ile gelin. Yiyor mu? Yemiyorsa susacaksın oğlum. Susacaksın.”

Ağlayarak tepki gösterdi

Daha sonra sözlerine ağlayarak devam eden Kolera lakaplı rap sanaçtısı kendisine küfür edenlere ve eski eşi Yunus Özyavuz’a karşı; “Gerek fiziksel gerek psikolojik bütün şiddetleri tattım oğlum ben. Bunun karşılığı olarak şimdi susacaksın. Sen Sagopa Kajmer susacaksın. Bu sefer de sen susacaksın tamam mı? Susacaksın.” ifadelerini kullandı.

Gördüğü şiddet sonucunda fıtıklar oluşmuş

Hastaneye giderken aracında çektiği videoyu Instagram hikayesinde yayınlayan rap sanatçısı “Şimdi hastaneye MR sonuçlarımı almaya gidiyorum. Amacım ne prim kasmak ne de dikkat çekmek bu benim savaşım siz anlamazsınız. Darbeye dayalı olarak omurlarım, disklerim pert olmuş. Ezik büzük olmuşum. Çıkan fıtıkları saymıyorum bile.” cümlelerini kullanarak Yunus Özyavuz’dan gördüğü şiddetin büyüklüğünü ifade etti.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu