Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla yemek dağıtıyorlar

Koronavirüs salgını sebebilye sürekli olarak çalışan sağlık çalışanlarına özel bir yemek firması ücretsiz yemek dağıtmaya başladı.

istanbul temizlik şirketi

Dünyayı saran koronavirüs salgını sebebile özellikle sağlık çalışanları gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyorlar. Bu durum karşısında kayıtsız kalamayan özel bir yemek şirketi ise bir grup tarafından başlatılan “İyi ki varsınız” hareketine destek olmak amacıyla ücretsiz yemek üretimi ve dağıtımı yapmaya başladı.

Bilfen Şirketler Topluluğuna bağlı şirketlerden Biltur Catering yaptığı açıklamada koronavirüs salgını nedeniyle sevdiklerini arkasında bırakarak özveri ile gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına destek kararı aldığını belirtti.

Gönüllülerden oluşan bir grup belirlenen hastanelerde nöbetçi olarak çalışan sağlık personellerine ücretsiz yemek göndermesiyle başlayan destek zinciri büyüyerek ddha çok kişiye ulaşmaya başladı. Bu projeye destek amacıyla dahil olan Biltur Catering Genel Müdürü Sezai Sarıkcı, “Gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürler. Kendilerine gönderdiğimiz lezzetlerle yorgunluklarını bir nebze olsun dindirebilmek en büyük mutluluğumuz olur. Pandemi sürecinde bizde Türkiye’nin önde gelen yemek firmalarından biri olarak ülkemize destek vermek ve daha fazlasını yapmakla sorumluyuz” dedi.

“İYİLİK ÇOĞALDIKÇA BÜYÜR”

Bu zor dönemde sağlık çalışanları için yapılmaya başlanan yemek ikramlarının devam etmesini istediklerini söyleyen Sarıkcı, “Geçtiğimiz günlerde başladığımız yemek ikramlarımızı arttırmak istiyoruz. Bunun için birlikte çalıştığımız gönüllü arkadaşlarımızın desteğinin yanında biz de bütün imkânlarımızı seferber ettik. Yemek üretiminden dağıtımına kadar bütün süreci takip ediyoruz. Hedefimiz en kısa zamanda daha çok sağlık çalışanına ulaşabilmek. Toplum olarak yetkililerin aldıkları önlemlere uyarak, birlikte hareket ederek bu günleri geride bırakacağımıza olan inancımız tam. Buradan bizim de bu projeye katkıda bulunmamızı sağlayan gönüllülere teşekkür etmek istiyorum. Onların başlattığı bu hareket ile ilk iki haftada 19 farklı hastanede görev yapan 4 bin 535 sağlık çalışanımıza, kapalı hijyenik kaplarda sıcak çorba, ana yemek, yardımcı yemek, tatlısı ve atıştırmalıkları olan yardım paketlerimizi ulaştırdık. Bu kampanyanın daha da büyümesi ve daha yüksek adetlerde yardıma dönmesi için gelin sizde gönüllü olun, bu projede yer alın. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için iletişime geçebilirsiniz” diye konuştu.

Yemek talep edenlerin, Alev Ramazanoğlu’na 0530 497 80 47 numaradan ulaşabileceği belirtildi.

İlginiz Çekebilir
Kaynak
İSTANBUL, (DHA)

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu