Instagram takipçi satın al
Teknoloji

Duracell’in Yeni Çevre Dostu Ürünü Duracell Optimum Metaverse’de!

Duracell metaverse evreninde gerçekleştirdiği etkinlikle hem kullanılan cihazların performansını arttıran hem de doğa dostu olan yeni ürününü tanıttı: Duracell Optimum!

istanbul temizlik şirketi

Doğa Dostu Olan Yeni Ürününü Tanıttı!

Duracell, yüksek performanslı alkalin, özel ve şarj edilebilir global bir pil üreticisidir. Duracell metaverse evreninde gerçekleştirdiği etkinlikle hem kullanılan cihazların performansını arttıran hem de doğa dostu olan yeni ürününü tanıttı: Duracell Optimum! Kullanılan cihazların performansını şimdiye kadar hiç olmadığı şekilde arttıran yeni ürünün detaylarını Metaverse evreninde düzenlediği etkinlikle kamuoyuyla paylaştı. Yeni ürününü metaverse’te tanıtan global pil markası, sürdürülebilirlik odağında geliştirdiği uzun ömürlü pillerle atık üretimini azaltmayı hedefliyor.

Duracell Optimum, Pillerin Ömrünü Uzatmakla Kalmıyor!

Son dönemde iş dünyasının gündeminde olan sürdürülebilirlik ve metaverse kavramları şimdi de enerji sektöründe bir araya geliyor. Duracell, pil markaları arasında sürdürülebilirlik raporu olan ve karbon ayak izini ölçümleyip takip eden başlıca öncü markalardan biri. Şirket laboratuvarlarında geliştirilen yeni bir aktif madde ile üretilen Duracell Optimum, pillerin ömrünü uzatıyor. Bununla da kalmıyor, kullanıldığı cihazların performansını da şimdiye kadar hiç olmadığı şekilde arttırmayı vadediyor. Duracell, ürünlerinin inovasyonu konusunda Ar-Ge çalışmalarına büyük bütçeler ayırıyor. Global şirketin yeni ürünü, üretiminden kutu tasarımına kadar tamamen sürdürülebilirlik ilkesi üzerinden tüketicilerle buluşacak.

‘Doğa Dostu Olmasıyla Da Öne Çıkacağına İnanıyoruz!’

Yeni bir aktif madde ile özel laboratuvarlarda geliştirilen ve pillerin ömrünü uzatarak cihaz performansını artıran Duracell Optimum, üretiminden kutu tasarımına kadar tamamen sürdürülebilirlik ilkesi üzerinden tüketicilerle buluşacak. Duracell laboratuvarlarında ve uzun süren AR-GE çalışmalarının ardından geliştirilen Duracell Optimum, en basit anlatımıyla günümüz cihazlarında uzun ömür veya gözle görülür güç farkı sağlayacak. 30 kata kadar daha uzun ömür veya daha güçlü performans imkanını vadediyor. Yeni ürün için Duracell Türkiye Genel Müdürü Kerem Sinanoğlu: “Yoğun çalışmalarımızın bir sonucu olarak geliştirdiğimiz ve kullanıldığı cihazların performansını şimdiye kadar hiç ulaşılamayan şekilde artıran yeni ürünümüzü kullanıma sunuyoruz. Duracell Optimum’un sadece yarattığı yüksek performans farkıyla değil, doğa dostu olmasıyla da öne çıkacağına inanıyoruz” dedi.

Ar-Ge Çalışmalarına Büyük Bütçeler Ayıran Bir Pil Üreticisiyiz.’

Fabrikalarında tüm bantlarda, sürdürebilirliğe önem veren şirketin üretim tesisleri yeşil enerji ile üretim yapıyor. Şirket, konu ile ilgili dünya standartlarına uygun sorumluluk sertifikalarına sahip bir şirket olarak da dikkat çekiyor. Duracell Türkiye Genel Müdürü Kerem Sinanoğlu, Duracell Optimum için: “Ürünlerin inovasyonu konusunda Ar-Ge çalışmalarına büyük bütçeler ayıran bir pil üreticisiyiz. Bu çalışmalarımızın bir sonucu olarak, kullanıldığı cihazların performansını şimdiye kadar hiç olmadığı şekilde arttıran yeni ürünümüzü tüketicilerin kullanımına sunuyoruz. Yeni ürün, sadece oluşturduğu yüksek performans farkıyla değil, doğa dostu olmasıyla da öne çıkan bir ürün. Yeni ürünümüz, sürdürülebilirliği ve doğa dostu bir marka olmayı merkeze aldığımız yönetim anlayışımızın bir uzantısı. Pil markaları arasında sürdürülebilirlik raporu olan ve karbon ayak izini ölçümleyip takip eden tek marka olma özelliğimizle hem kullanıcı hem de doğa dostu yeni ürünler üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.

%90 Karton ve %100 Geri Dönüştürülmüş Paketler!

Metaverse etkinliğine Duracell yönetiminin ve çalışanlarının yanı sıra gazeteciler, tedarikçiler ve hizmet sunulan sektörlerden çalışanlarda katıldı. Kerem Sinanoğlu şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı: ‘’Ar-Ge çalışmalarına önemli bir bütçe ayıran, yeşil enerjiyle üretim yapan ve dünya standartlarına uygun sorumluluk sertifikalarına sahip bir şirket olarak, tüm ürünlerimizi %90 karton ve %100 geri dönüştürülmüş paketlerle tüketicilere ulaştırıyoruz. Sektörümüzde karbon ayak izini ölçümleyip takip eden ve sürdürülebilirlik raporu hazırlayan tek markayız. Yeşil yaklaşımımızla hem kullanıcı hem de doğa dostu ürünler geliştirmeyi sürdüreceğiz”

Daha fazla Teknoloji haberi için tıklayarak sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

İlginiz Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu