Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Ringde Kazanan Türk Boksör Masada Kaybetti

istanbul temizlik şirketi

ABD’de Minneapolis şehrinde Armory Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılan Dünya Boks Konseyi süper orta sıklet unvan maçında kariyeri boyunca 21 galibiyet ve sadece bir yenilgi alan 27 yaşındaki Türk sporcu Avni Yıldırım ile kariyerinde 32 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberliği bulunan 34 yaşındaki Anthony Dirrell ile karşılaştı

10. RAUNDDA DİRREL’İN KAŞI AÇILINCA MAÇ TAMAMLANDI

10. RAUNDDA DİRREL'İN KAŞI AÇILINCA MAÇ TAMAMLANDI

Karşılaşmanın 10. raundunda Avni Yıldırım’ın yumruğuyla Dirrell’in kaşı açıldı ve kaşındaki kanamaya sağlık ekipleri müdahale ettiler sonucunda da Dirrell’in maça devam edemeyeceğini belirttiler. Daha sonra maçın hakemleri kaş açılmasının Avni Yıldırım’ın vurmasıyla değil de maçın akışı içerisinde olduğuna karar verdiler ve maçı teknik nakavtla bitirmek yerine o sırada tamamladılar. 

Ringde kazandı ama masada kaybetti

Maçın normal tamamlandı olarak gösterilmesinin ardından masa hakemlerinin 96-94 (Dirrell), 98-92 (Avni Yıldırım) ve 96-94 (Dirrell) puanlarını vermesinin ardından Dirrell WBC süper orta sıklet kemerinin sahibi oldu.

AA

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu