Instagram takipçi satın al
HaberlerÜnlüler

Reynmen ile Emrah Karakuyu mahkemelik oldu

istanbul temizlik şirketi

En çok dinlenen şarkılardan birisi olan Ela’nın söz yazarı ve yasal sahibi Emrah Karakuyu’nun Reynmen’i mahkemeye verdiği iddia edildi.

Youtube fenomeni olan Reynmen daha sonra şarkıcı olmaya karar vermiş ve ilk söylediği Derdim Olsun şarkısıyla sanatçıların arasına giriş yapmıştı. İlk yayınlandığı günden itibaren her yerde dinlenen şarkı toplamda 100 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı. Daha sonra yine çok dinlenen şarkısı Ela ile gündeme gelmişti.

Reynmen’insöylediği Ela şarkısının yasal sahibi olan Emrah Karakuyu, Renmen’in herhangi bir izin almadan reklam filmlinde ve çekilen klipte ki sponsorlardan ücret aldığı için dava açtığı iddia edildi. Ela şarkısının sponsorluğu için bir içecek firmasıyla anlaşan ve klibinde firmanın reklamını yapan Reymen’in sponsorluk karşılığında 1 milyon lira aldığı söylendi.

Diğer bir iddia ise artık Emrah Karakuyu’nun artık Reynmen’de şarkı vermemesinden dolayı, Reynmen ilk şarkısı olan Derdim Olsun’u yapan ünlü aranjör Özkan Meydan’ın kapısını çalarak birlikte iş yapmak istediğini belirtti.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu