Instagram takipçi satın al
Haberler

Redmi Note 9S Tanıtım Tarihi Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi

Çinli akıllı telefon ve teknoloji üreticisi Xiaomi geçen hafta yeni akıllı telefon modelleri Redmi Note 9 Pro ve Pro Max modellerini tanıtmıştı. Son çıkan haberlere göre ise yine aynı seride yer alacak fakat arka kısmında dört kamera yer alan yeni bir telefonu Singapur’da düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak.

Redmi Note 9S Tanıtım Tarihi

Çinli Xiaomi’nin bir alt markası olan Redmi ailesine yeni akıllı telefonlar eklenmeye devam ediyor. Xiaomi geçen hafta düzenlediği etkinlik sırasında Redmi Note ailesinin yeni iki üyesi Redmi Note 9 Pro ve Pro Max modellerini piyasaya sürmüştü..

Twitter üzerinde yapılan bir paylaşımda yine aynı seriye dahil olacak olan Redmi Note 9S modelinin 23 Mart 2020 tarihinde Singapur’da yapılacak olan etkinlikte tanıtılacağı söylendi. Paylaşımda yayınlanan ve telefona ait olduğu söylenen görselleri incelediğimizde telefonun arka kısmında 4 kamera ve DotDisplay tasarıma sahip delikli ekran yer  alıyor. M2003J6A1G model numarasıyla karşımıza çıkacak yeni telefonun kod adının Merlin olduğu söylendi.

Hali hazırda satışa çıkan Redmi Note 9 Pro serisinde Snapdragon 750G işlemcisi kullanılmıştı. Fakat tanıtılacak olan Note 9S modelinde MediaTek mi yoksa yine Snapdragon mu kullanacağı belli değil. 6,67 inçten biraz daha küçük ekrana sahip olması beklenen telefonun ekranı FHD+ çözünürlüğünde olacak. 5.020 mAh gibi yüksek kapasiteli bir bataryanın kullanıldığı telefon aynı zaman 18W hızlı şarj özelliğine sahip. Son olarak telefon 4 GB RAM / 64 GB hafızaya sahip ve 6 GB RAM / 128 GB depolama alanına sahip iki farklı modeli olacak.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir Yorum

  1. Snapdragon olursa fiyatı belki daha yüksek olabilir o yüzden herşey olabilir 1 yılda 3 kez xiaomi değiştirdim bu gelirse yine düşünmem değiştiririm bir şekilde alıştırdılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu